Scena artistica din Romania

Anca Pandrea primeste o noua lovitura. Diagnosticul pus de medici e devastator!

Publicat: 12 mai 2016

Externata in urma cu doua zile din Spitalul de Urgeanta Floreasca, Anca Pandrea e ingrijorata de soarta sa.

Pana nu demult, actrita declara cu lejeritate ca isi doreste sa moara cat mai repede si sa ajunga langa Iurie Darie, marele actor care s-a stins in 2012 si alaturi de care a convietuit vreme de 26 de ani. Ca un facut, starea sanatatii sale s-a alterat de la o zi la alta si, in scurt timp, artistei i-au fost descoperite afectiuni cronice la plamani, inima si sistemul circulator, probleme care au determinat-o sa stea mai mult prin spitale sau pe la usile medicilor.

Vezi si Nuami Dinescu, la un pas de moarte

Ultima experienta de acest fel a avut loc in Joia Mare a Pastelui, cand Anca Pandrea a ajuns la Floreasca si a fost internata pe loc. Dupa aproape doua sapatamani in care a fost evaluata medical si supusa unor analize si examene de specialitate, medicii au decis sa o externeze pe actrita, marti, in ultimul moment anuntand-o ca i-au descoperit o noua probleme medicala. “Nu stiu de ce mi-au dat drumul acasa. Mi-au gasit varice pe esofag, (n.r. varice esofagiene). Nu sunt bine deloc. Asta pe langa problemele cu plamanii, cele de la inima si cele de la sange. Nu stiu ce inseamna boala asta, doamna doctor stie ce este de facut”, a declarat mahnita Anca Pandrea pentru wowbiz.ro.

Informatiile gasite pe site-urile medicale nu sunt deloc linistitoare, specialistii spunand ca varicele esofagiene apar ca urmare a unor complicatii multiple. “Varicele esofagiene sunt asemanatoare cu venele varicoase, dar sunt localizate in interiorul esofagului. Cea mai frecventa cauza de aparitie a varicelor esofagiene, dar nu singura, este ciroza hepatica. Sunt si alte boli care grabesc aparitia lor, afectiunile la inima sau problemele de sange. Este indicat ca pacientul sa urmeaze un regim medical si de viata foarte strict. Altfel, exista riscul de rupere al varicelor si declansarea hemoragiei”, se arata pe site-ul sfatulmedicului.ro.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit