Magazin

Anca Pandrea, tinuta in viata de aparate

Publicat: 30 mart. 2015
1
Anca Pandrea se afla internata de o saptamana la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde medicii incearca sa-i puna diagnosticul corect si sa-i gaseasca tratamentul potrivit. De miercuri insa a contractat si o viroza, iar starea ei s-a inrautatit. A fost transferata intr-un alt salon, unde sta cu perfuzii si respira cu ajutorul mastii de oxigen.
Timp de cateva zile, artista de 69 de ani a fost supusa unor investigatii amanuntite. „Am facut endoscopie, colonoscopie, tomografie si tot felul de analize de sange, iar pana acum medicii mi-au spus cu certitudine doar ca nu va fi nevoie de nicio interventie chirurgicala. N-am aflat niciun diagnostic. Cel mai probabil, voi primi tratament si va fi necesar sa fac analize mai des ca pana acum. Trebuia sa ma externez pana acum daca nu contractam o viroza. Starea mea s-a inrautatit, iar acum am din nou perfuzii cu antibiotice. Am fost mutata intr-un salon unde exista masca de oxigen„, a spus Anca Pandrea.
In ciuda faptului ca actrita nu duce lipsa de nimic in spital, prietenii ei incearca sa-i aline suferinta. „Mama fetitei pe care am botezat-o impreuna cu Iura vine zilnic la mine. Imi aduce pijamale de schimb, ma rasfata cu mancare gatita acasa si mai stam de vorba. Au fost si alti prieteni la mine, aceiasi care mi-au fost aproape in ultimii ani. In spital nu ma simt singura, am poza lui Iura pe noptiera. In fiecare noapte, chiar la ora cand vorbeam mereu cu el, ma trezesc plangand de dorul lui”, a mai spus artista. 
Comentarii
  • voi stiti ce inseamna a fi tunut in viata de catre aparate? Sau va jucati cu cuvintele precum va jucati cu pta in tzarana, vand erati mici? Stiam deja stirea, dar am vrut sa va mai spun inca o data, cat de prosti si hoti sunteti.Obtineti vizualizari prin inselatorie. Asta va este nivelul.

Adauga un comentariu