Cancan

Anca Serea a fost pusă în dificultate de câteva întrebări. Cum a răspuns soția lui Adi Sînă- VIDEO

Publicat: 17 iul. 2021
Anca Serea
Anca Serea și Adi Sînă au împreună trei copii

 

Anca Serea și Adi Sînă, părinții a șase copii, sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea mondenă. De curând au fost invitați în emisiunea ”La Măruță” pentru a face testul cuplului, care arată cât de bine se cunosc cei doi soți. Iar una dintre întrebări le-a cam pus în dificultate: „Cine are inițiativă în dormitor?”

Cine e mai iubăreț sau cine are inițiativă în dormitor?

Anca Serea și Adrian Sînă au dat testul cuplului în emisiunea ”La Măruță”. Cei doi au primit întrebări despre cât de bine se cunosc. Iar la întrebarea ”Cine are inițiativă în dormitor?” soții s-au cam încurcat. Anca Serea a arătat cu degetul către Adi Sînâ, iar acesta către amândoi. În cele din urmă, a fost nevoită să recunoască și Anca faptul că ambii au inițiativă în dormitor: ”A, bine, amândoi!” a spus vedeta.

Intrebata la ce ora a zilei prefera sexul, Anca Serea a recunoscut ca devine mai romantica dupa caderea serii: ”Şi dimineaţa, şi seara şi, de ce nu, şi la prânz. Predomină seara, că-s mai clasică”, a spus ea.

Intrebata daca ea si sotul ei mai au timp de sex, Anca Serea a raspuns:

„Bineînţeles că am timp. Eu zic că dacă vrei cu adevărat ceva, poţi. Noi avem vacanţe şi de familie, şi de cuplu, şi asta nu înseamnă că eşti un părinte rău. Cred că femeile din România trebuie să înveţe să se iubească şi pe ele. Trebuie să ne iubim la fel ca înainte de căsătorie, pentru că de starea noastră depinde şi starea de bine a familiei. Dacă noi suntem fericite şi mulţumite, atunci şi copiii, şi soţul sunt mulţumiţi. E un lucru foarte important pentru un cuplu să funcţioneze şi înainte, şi după ce are copii.”

Anca Serea are probleme de sănătate

Anca Serea, una dintre cele mai sexy mămici din România, are probleme de sănătate. Vedeta și mama a șase copii apare într-o fotografie în care se află pe patul de spital, iar cel care a făcut postarea a fost chiar soțul său, Adrian Sînă. Tot acesta a spus că este alături de soția sa în aceste momente dificile.

Anca Sînă Serea s-a aflat de curând pe patul de spital. Anunțul a fost făcut chiar de soțul acesteia care a declarat că este alături de soția sa:

„Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța”,a scris Adrian Sînă pe pagina sa de Facebook.

Imediat ce a putut să o facă, Anca Sînă Serea a reușit să transmită un mesaj fanilor de pe rețelele de socializare. Aceasta a declarat că a revenit o problema mai veche de sănătate și că speră să se întoarca în sânul familiei, cu forțe proaspete. Vedeta a mai avut și în trecut probeleme de sănătate, cu precădere legate de anemia care îi tot face zile negre: 

”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfect, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobină este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a declarat Anca Sînă Serea pentru internauți.

 

 
Adauga un comentariu