Cancan ultimă oră

Anca Serea a spus totul despre problemele de sănătate pe care le are

Publicat: 25 aug. 2020
Anca Serea alături de familie
Anca Serea alături de familie

Anca Serea s-a confruntat săptămânile trecute cu probleme serioase de sănătate, din cauza anemiei severe de care suferă! Vedetă a ajuns la spital, astfel că nu a putut fi prezentă la ziua de naștere a fiicei sale, Sarah. Vedetă a făcut noi dezvăluiri la emisiunea moderată de Cătălin Măruță privind starea sa de sănătate!

Anca Serea și-a pus fanii pe jar când a anunțat că a lipsit de la ziua de naștere a fiicei sale, Sarah, pentru că este internată în spital. Motivul nu a avut legătură cu noul coronavirus, ci cu vechi probleme ale vedetei.

În momentul în care a avut primele simptome, vedeta se afla în Bulgaria, alături de soțul ei, Adrian Şina.

După ce s-a speriat destul de tare, atât ea, cât și partenerul ei, Anca Serea și-a revenit și a mers acasă pentru a urma tratamentul corespunzător. Vedetă a făcut noi declarații privind starea sa de sănătate.

Anca Serea: „Aveam o stare de slăbiciune accentuată”
„Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată.

Eu sunt o persoană foarte optimistă și mi-am promis că sănătatea să fie prioritară de astăzi înainte pentru mine și pentru cei din familie.

Mâine o să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt din păcate cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie.

Dar acum să sperăm că suntem pe drumul cel bun. (…) Mă rog la Dumnezeu să fim cu toții sănătoși. M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită.

Mai ales în timpul nopții pentru că nu e ușor să stai într-o rezervă singură, închisă. În primul rând, din cauza covidului accesul nu este permis celor dragi și na, am stat acum aproape două săptămâni internată.

Am făcut o transfuzie de sânge, ceea ce nu este chiar un procedeu foarte simplu. Mi-a făcut transfuzia de sânge pentru că aveam hemoglobina foarte scăzută.

Nivelul fierului și al hemoglobinei trebuia să fie ridicat în organismul meu pentru că (în caz contrar) nu se mai oxigenează corect creierul, anumite funcții sunt încetinite, etc.

Medicamentos nu este suficient. Nu aș vrea să se înțeleagă că sunt într-o stare deplorabilă. Restul analizelor sunt perfecte. Mai trebuie să merg la un specialist hematolog, doar atât.’, a declarat Anca Serea în emisiunea La Măruță.
Adauga un comentariu