Stiri si curiozitati

Anca Serea are probleme cu a 6-a sarcina! A chemat ambulanta

Publicat: 15 mai 2019

Anca Serea este insarcinata pentru a 6-a oara, dar, din nefericire, are unele probleme. A chemat, de urgenta, ambulanta. Din nefericire, vedeta se confrunta cu o anemie severa, dar, cu ajutorul medicilor, a reusit sa o tina sub control.

„Sunt foarte activa, desi sarcina asta nu a fost cea mai buna din punct de vedere al sanatatii. Am probleme cu o anemie severa, dar am reusit, impreuna cu medicii, sa o stabilizam… Nu e usor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanta de doua ori, am avut tensiunea mica, am anuntat tarziu si familia despre sarcina”, a povestit sotia lui Adi Sina.

Sotia lui Adi Sina a dezvaluit ca a fost jignita de catre unele persoane care au aflat de sarcina pe care a tinut-o ascunsa timp de cateva luni. Fosta prezentatoare TV nu este deranjata de remarcile pe care le fac unii internauti si considera ca nu este deloc gresit sa ai mai multi copii.

„Nu e nimic mai frumos decat sa ai copii, dorinta de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii in online, dar nu m-au suparat, ar fi culmea la varsta si experienta mea. M-au numit: «closca», «iepuroaica», «doamna Bamboi». Bunicii si parintii nostri considerau ca e normal sa procreezi. Eu niciodata nu m-am gandit la partea financiara, conectata de bani. Sunt convinsa ca va fi foarte greu”, a declarat Anca.loading...

Adauga un comentariu