Cancan ultimă oră

Anca Serea, de urgență la spital! Cunoscuta brunetă a trecut prin momente de panică. Care este starea de sănătate a vedetei

Publicat: 01 dec. 2021
Anca Serea a vorbit despre problemele de sănătate

Anca Serea a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. Bruneta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a postat și câteva fotografii din spital. Fanii vedetei au fost foarte îngrijorați de starea ei, astfel că i-au pus diverse întrebări legate de sănătate pe pagina sa oficială de instagram.

Se pare că Anca Serea a trecut prin momente de panică atunci când s-a trezit din somn și a acuzat stări de rău.

Anca Serea a ajuns de urgență la spital

Anca Serea a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. Bruneta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a postat și câteva fotografii din spital. Fanii vedetei au fost foarte îngrijorați de starea ei, astfel că i-au pus diverse întrebări legate de sănătate pe pagina sa oficială de instagram. Bruneta nu a ezistat și le-a mărturisit urmăritorilor săi care este starea sa de sănătate și cu ce probleme se confruntă. Vedeta a spus că initial a crezut că a fost infectată cu COVID-19, însă testele efectuate au ieșit negative.

Imediat după ce a postat fotografiile din spital, Anca Serea a primit mai multe întrebări legate de starea ei actuală de la urmăritorii săi.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta

Vedeta a ținut să mărturisească în fața urmăritorilor săi cu ce probleme de sănătate se confruntă. Se pare că vedeta a ajuns de urgență la spital, după ce s-a trezit din somn și a acuzat stări de amețeală. De asemenea, Anca Serea a mărturisit că nu își mai putea ține ochii deschisi și că a crezut initial că a fost infectată cu COVID-19.

După mai multe investigații și tratament administrat, frumoasa mămică a spus că se simte mai bine cu excepția somnului.

,,Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial am crezut că am COVID… Am făcut două teste rapide negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi sunt mult mai bine cu excepția somnului!”, a scris Anca Serea pe rețelele sociale.

De asemenea, vedeta a mărturisit că analizele i-au ieșit în parametrii normali și alte investigații care i-au ieșit la fel, potrivit spynews.ro.

Adauga un comentariu