Actualitate

Anca Serea, deranjata de cei care spun ca e sectanta

Publicat: 15 sept. 2019

Anca Serea, mama a sase copii, a vorbit despre religia sa. Vedeta a marturisit ca este adesea intrebata daca este sectanta.

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea a scris, pe blogul ei, un text in care vorbeste despre religia sa. Acesta a marturisit ca a fost adesea intrebata daca este sectanta.

„Am primit nu o data intrebarea daca sunt sectanta pentru ca am ales sa fiu mama nu a unui singur copil, ci a sase. Sunt o persoana normala, ca si voi, careia pur si simplu ii plac copiii si adora sa fie mama. Dar religia nu este un subiect de discutie.

Mi s-a intamplat in decursul carierei mele sa primesc o multime de intrebari pe aceasta tema, uneori formulate sub forma de reprosuri sau acuzatii. Desi am ajuns sa nu ma mai las afectata de ele, nu neg faptul ca ma deranjeaza ca atat de multi oameni se gandesc la aceste lucruri si sunt atat de interesati de religia mea.

Am raspuns deja ca sunt de religie ortodoxa si, mai mult decat atat, sunt un om crestin, cu frica de Dumnezeu. Intotdeauna am crezut in puterea binelui si in faptul ca ce semeni aia culegi, asa ca aplic in fiecare zi din viata. De fiecare sarbatoare importanta, dar si duminica sau pur si simplu cand simt nevoia sa imi eliberez sufletul merg la biserica si am norocul de a fi aproape de Manastirea Cernica. Insa nu consider ca acest lucru trebuie discutat sau dezbatut si nici nu ma consider datoare sa ma explic”, a scris Anca Serea pe blog.loading...

Adauga un comentariu