Cancan ultimă oră

Anca Serea, dezvăluiri despre a șaptea sarcină! Vedeta a spus totul pe internet: „Da, o fetiță”

Publicat: 16 ian. 2022
Anca Serea și Adi Sînă
Anca Serea și Adi Sînă formează împreună unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul autohton

Anca Serea și Adi Sînă formează împreună unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul autohton. Relația celor doi a trecut deja testul timpului, iar dovadă stau cei șase copii pe care aceștia îi au.

Au una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă și nu spun nu unui nou membru. Toată lumea așteaptă cu sufeltul la gură anunțul unei noi sarcini, iar pe rețelele de socializare curg ca o avalanșă întrebările pe acest subiect. Iată ce a spus vedeta de televiziune pe pagina ei personală de Instagram, în urmă cu doar câteva ore!

Anca Serea vrea să fie mămică pentru a șaptea oră!

Pe rețelele de socializare, soția lui Adi Sînă este foarte activă și nu trece o zi fără să nu posteze ceva și să nu fie alături de comunitatea ei numeroasă de pe Instagram. Frecvent aceasta organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri, căci vrea să le satisfacă toate curiozitățile fanilor ei.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore, iar un internaut a profitat de ocazie pentru a o întreba despre o nouă sarcină.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Anca Serea a dezvăluit public că-și mai dorește un copil, mai exact o fetiță, despre care a zic că și-ar dori să semene cu Leah, fata cea mică a ei și a lui Adi Sînă.

„Daaa! O fetiță exact ca Leah!”, a răspuns Anca Serea pe pagina sa personală de socializare.

Anca Serea: „S incer…nu că nu mai vreau… nici nu mai pot”

În urmă cu ceva timp, aceasta a declarat că o nouă sarcină nu ar mai fi posibilă, iar asta nu din cauză că ea și artistul nu și-ar mai dori, ci din cauza problemelor de sănătate care nu-i mai dau pace. În urmă cu mai mulți ani Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie, o afecțiune pe care o ține sub tratament, dar care îi dă foarte mari bătăi de cap.

„Arăt că aș fi însărcinată? Mi se pare că am postat o poză în care eram cu o rochie foarte lungă și era foarte creponată în zona abdomenului, și de atunci s-a speculat.

Întrebau oamenii, pe conturile de socializare. Nu că nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer…nu că nu mai vreau… nici nu mai pot. Pentru că am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut.

Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, să spun așa, cred că 18 ani. Nu e cazul. Am 41 de ani, e suficient.”, a declarat Anca Serea.
Adauga un comentariu