Cancan

Anca Serea, noi probleme de sănătate. “Din păcate…”

Publicat: 21 iun. 2022
Anca Serea cu ochelari de vedere
Anca Serea are probleme mari din cauza stresului

Anca Serea este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Celebra soție a lui Adi Sînă se bucură de mare succes În plan profesional, este apreciată de o mulțime de oameni și are parte de reușite notabile. Totuși, nu stă deloc bine la capitolul sănătate, unde se confruntă cu probleme grave.

Pe lângă faptul că este o vedetă foarte iubită, este și o mamă minunată. Este cu adevărat o eroină, care are grijă de șase copii minunați. Are mereu multe de făcut, iar oboseala începe să se resimtă.

Anca Serea, noi probleme de sănătate

Anca Serea este foarte activă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate mare de fani care o urmăresc si o apreciază pentru activitatea ei. În ultimele zile, însă, a lipsit de pe rețele de socializare, iar fanii s-au îngrijorat de absența ei. Astfel, vedeta simțit nevoia să le ofere acestora explicații și a vorbit despre ce i s-a întâmplat în ultimele zile.

Astfel, Anca Serea a declara că am muncit foarte mult în ultima perioadă, a fost foarte stresată, iar inima a început să-i dea semne. A avut tensiunea foarte scăzută, motiv pentru care ar trebui să se odihnească mai mult și am luat o pauză de la tot.

”După o săptămână foarte grea în care și voi ați observat că ați lipsit. Am lipsit că am fost super obosită, din păcate cu tensiunea 9..”, a declarat Anca Serea pe rețelele de socializare.

Nu este singura problemă cu care vedeta se confruntă . Anca are și o anemie puternică încă de când era foarte tânără, ceea ce o împiedică și să mai aibă copii . Deși ar mai dori să devin mamă încă dată, nu se simte capabilă din punct de vedere al sănătății.

Anca Serea, devastată după ce primul soț a murit

Frumoasa Anca Serea a avut un trecut plin de evenimente tragice. Dincolo de optimismul afișat și de energia debordantă, vedeta ascunde suferințe de nebănuit.

Actuala soție a lui Adrian Sînă a trecut printr-un mariaj care a marcat-o enorm. Primul soț a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare și a pierdut lupta cu viața la scurt timp de la căsătorie.

Anca Serea a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, iar relația lor a fost una deosebită. Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că s-a îndrăgostit imediat de fostul ei soț, care o răsfăța mereu. Cei doi au devenit părinții a doi copii frumoși, David și Sarah.

Nimic nu avea să prevestească tragedia din viața lor. După mai multe analize, s-a descoperit că Filip Poplingher suferea de leucemie, urmând o perioadă extrem de grea pentru Anca Serea și partenerul ei de viață.

„Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care n-au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva.”, a declarat Anca Serea.
Adauga un comentariu