Stiri si curiozitati

Anca Serea, pusa la zid, dupa ce a anuntat ca e gravida a sasea oara: „M-au numit closca si iepuroaica”

Publicat: 14 mai 2019

Anca Serea a luat prin surprindere pe toata lumea atunci cand a anuntat ca asteapta al saselea copil, iar multi au judecat-o pentru faptul ca isi doreste o familie numeroasa.

Cu toate acestea, vedeta nu tine cont de gura lumii si spune ca acesta a fost dorinta ei dintotdeauna si este fericita ca acest lucru este pe cale de a se indeplini.

„Nu e nimic mai frumos decat sa ai copii, dorinta de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii in online, dar nu m-au suparat, ar fi culmea la varsta si experienta mea. M-au numit closca, iepuroaica, doamna Bamboi. Bunicii si parintii nostri considerau ca e normal sa procreezi. Eu niciodata nu m-am gandit la partea financiara, conectata de bani. Sunt convinsa ca va fi foarte greu.”, a spus Anca Serea .

Primul trimestru de sarcina a fost cu probleme pentru Anca Serea

A avut stari specifice acelei perioade, mai ales ca ea se confrunta si cu anemia. In mai putin de trei luni, Anca Serea si Adi Sina devin parinti din nou.

„Sunt foarte activa, desi sarcina asta nu a fost cea mai buna din punct de vedere al sanatatii. Am probleme cu o anemie severa, dar am reusit, impreuna cu medicii, sa o stabilizam.. Nu e usor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanta de doua ori, am avut tensiunea mica, am anuntat tarziu si familia despre sarcina.”, a declarat Anca Serea, intr-o emisiune tv.loading...

Adauga un comentariu