Mozaic muzical

Anca Serea și Adrian Sînă, șase ani de căsătorie. Cum au sărbătorit cei doi

Publicat: 10 nov. 2021
Anca Serea si Adrian Sina ofera un interviu
Anca Serea si Adrian Sina au implinit sase ani de casatorie

Anca Serea și Adrian Sînă au împlinit de curând șase ani de căsătorie. Aceștia și-au format o familie frumoasă și sunt un cuplu extrem de apreciat din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au spus “DA” în anul 2015.

Recent Anca și Adrian au celebrate șase ani de căsătorie și au vrut să împărtășească cu fanii din mediul online acest moment.

Anca Serea și Adrian Sînă au parte de un mariaj superb

Anca Serena și Adrian Sînă au o familie extrem de frumoasă și, deși au șase copii nu exclud varianta de a mai face unul. Cu prilejul celor șase ani de căsătorie, Anca Serea a postat un mesaj extrem de emoționant pe pagina ei de Instagram.

„«Fericiți până la adânci bătrâneți nu este un basm, este o opțiune», spune un citat și este cât se poate de adevărat. Prea repede au trecut 6 ani, de când eu și cu Adrian ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu și am pornit împreună într-o frumoasă aventură. Casătoria noastră a fost și continuă să rămână nu doar o relație de iubire, ci și de prietenie și de susținere.

Deși suntem firi diferite, încercăm întotdeauna să ne înțelegem reciproc( uneori ne și iese), să comunicăm frumos, să găsim mereu câteva clipe de petrecut împreună și știm cu siguranță unul despre celălalt că ne completăm în gânduri și în sentimente. În plus, am reușit să construim o familie frumoasă, iar copiii nu doar ne leagă și mai puternic unul de celălalt, ci sunt cele mai mari binecuvântări din viețile noastre. Nu pot decât să îmi doresc și să ne doresc încă mulți ani la fel de buni împreună. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Anca Serea, pe Instagram.

Cei doi s-au mutat în casă nouă

Anca Serea și Adrian Sînă s-au mutat în casa nouă. Cei doi nu au părăsit cartierul în care locuiau, însă au hotărât să se mute într-o casă mai mare. Pentru că cei șase copii au crescut şi au fiecare nevoie de spaţiul lui, părinţii au acţionat în consecinţă.

Cele două vedete au reușit să vândă vechea vilă în care locuiau şi au investit 500.000 de euro în cumpărarea altei case.

„Ne mutăm din nou. Unde stăm acum, stăm cu chirie și ne-am hotărât să achiziționăm o casă a noastră în același cartier. Acum urmează partea cea mai grea. Trebuie să renovăm casa. Ea nu arată rău acum, dar Anca își dorește să o refacă în totalitate”, a spus Adrian Sînă.

Drama prin care a trecut Anca Serea

Într-un interviu pentru Pro TV, Anca Serea a vorbit despre cea mai mare dramă a vieţii sale: pierderea soţului. Este vorba despre omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în anul 2010.

”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, a mărturisit Anca Serea în urmă cu mai mulţi ani la Pro TV.

Înainte de a deveni soția lui Adrian Şină, Anca Serea a fost căsătorită ani buni cu omul de afaceri Filip Poplingher și au adus pe lume doi copii, David și Sarah. Filip a fost răpus de o boală cruntă, leucemia.

”Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopţii, nimic altceva”, a povestit Anca Serea în urmă cu câțiva ani, potrivit ADPM.

În ciuda tratamentelor pe care le-a efectuat în America și India, Filip a murit în anul 2010.

Adauga un comentariu