Actualitate

Anca si Silvia Negulescu – iesence care fac furori in industria modei

Publicat: 25 iun. 2012

Anca si Silvia Negulescu sunt exemplul viu prin care talentul nativ si perfectiunea isi spun cuvantul.

Cele doua surori s-au pus serios pe treaba chiar din timpul facultatii. Stiu sa se completeze una pe alta si nu se lasa pana cand nu vad lucrul terminat. Ambitioase si hotarate, fetele au pornit ,,la drum” impreuna – cu sustinere, ce-i drept, ca altfel nu se poate – pentru a-si implini visurile.

Mama este de profesie avocat, la fel ca si tatal meu. Si noi, totusi, am mers pe latura artistica. Cred ca radacinile sunt de la bunicile si matusile noastre, care isi creau singure schitele pentru hainele lor, pe care si le faceau in casa”, spune Silvia.

Cele doua surori considera ca pasii importanti in acest domeniu i-au facut in studentie, la Facultatea de Arte ,,George Enescu” din Iasi.

Consider ca, daca termini o facultate in domeniu, asta te ajuta foarte mult. Daca se intampla sa fii descoperit de un angajator, atunci, cu elementele invatate in timpul facultatii, poti face fata provocarilor din domeniu”, ne marturiseste Anca.

Iesencele noastre sunt deja cunoscute in lumea modei. Ele urmeaza sa participe la targul de moda de la Paris, unde sunt prezenti designeri cunoscuti din toata lumea. Antonia, cunoscuta artista de la Bucuresti, a apelat la cele doua surori din Iasi pentru noua ei colectie de imbracaminte. Anca si Silvia sunt deja considerate drept specialiste in arta vestimentatiei si sunt de fiecare data consultate in ceea ce priveste tendintele din moda.

In Iasi, ca peste tot, sunt persoane bine si prost imbracate; diferenta este ca in Iasul, fiind un oras mai mic comparativ cu Bucurestiul, persoanele prost imbracate sar mai mult in ochi, iar tinutele de marca sau cele care promoveaza noile tendinte sunt mai greu de identificat”, este de parere Anca Negulescu.

sursa : barfadeiasi.roloading...

Adauga un comentariu