Cancan ultimă oră

Anca Țurcașiu a postat mai multe imagini de la piscină, iar fanii au rămas uluiți când au văzut cum arată vedeta în costum de baie, la 52 de ani

Publicat: 22 iun. 2022
Anca Țurcașiu la plajă
Recent, pe contul său de socializare, Anca Țurcașiu a postat mai multe imagini de la piscină, iar internauții au rămas uluiți când au văzut cât de bine arată vedeta în costum de baie, la 52 de ani

Anca Țurcașiu este una din cele mai îndrăgite actrițe din România. În vârstă de 52 de ani, îndrăgita actriță a postat o serie de fotografii de la piscină, iar fanii au rămas uluiți când au văzut cât de bine arată aceasta în costum de baie! Imaginile vorbesc de la sine!

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai talentate și iubite actrițe din țara noastră, drept dovadă este apeciată și admirată de foarte mulți oameni.  Recent, pe contul său de socializare, Anca Țurcașiu a postat mai multe imagini de la piscină, fanii au avut doar cuvinte de laudă la adresa actriței.

Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 52 de ani

Anca Țurcașiu este o femeie care are foarte multă grijă de modul în care arată. La 52 de ani, actrița are un trup bine sculptat, un abdomen plat, picioare lungi și tonifiate, dar și o talie de viespe. Recent, aceasta a postat mai multe imagini de la piscină pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa.

Anca a optat pentru un costum de baie din două piese, iar fanii au fost surprinși să vadă cât de bine arată vedeta, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

„Foarte drăguță”, „Ce faci de te menții așa wow, mai mult de 25 de ani nu ai”, „Adorabilă”, „Bunăciune”, „Același look ca și Miss Litoral”, „Cea mai frumoasă femeie”, „Veșnic tânără”, „Ce bine arăți”, „Sexi”, sunt doar unele dintre comentariile pe care Anca Țurcașiu le-a primit în dreptul recentelor imagini de la marginea piscinei.

Ce dietă ține Anca Țurcașiu

De peste 20 de ani, vedeta a renunţat la carne şi a adoptat un regim ovo-lacto-vegetarian. Ea susţine că nu are niciun secret atunci când vine vorba despre frumuseţe, dar programul de sport, orele de somn şi o alimentaţie sănătoasă sunt cele mai importante aspecte pe care vedeta le respectă cu stricteţe.

„Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul şi am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă şi mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună”, a declarat Anca Turcaşiu.
Adauga un comentariu