Cancan ultimă oră

Anca Țurcașiu, anunţ neaşteptat: „El este iubitul meu”. Cum au reacţionat fanii

Publicat: 26 iun. 2022
Anca Țurcașiu anunţ neaşteptat El este iubitul meu. Cum au reacţionat fanii
La cei 52 de ani, Anca Ţurcaşiu arată mai bine ca niciodată

Anca Țurcașiu pare că şi-a găsit în sfârşit liniştea. Deşi a trecut printr-o despărţire dureroasă, artista apare acum cu zâmbetul pe buze, semn că a reuşit să treacă peste acea perioadă. Recent, vedeta a făcut o dezvăluire neaşteptată în legătură cu viaţa sa personală. Iată cum au reacţionat fanii.

La cei 52 de ani, Anca Ţurcaşiu arată mai bine ca niciodată. Artista este din ce în ce mai activă pe reţelele de socializare acolo unde publică fotografii în ipostaze incendiare. Artista s-a fotografiat în costum de baie, pe plajă, iar fanii au observat cât de bine arată şi cât de mult s-a transformat în ultima vreme.

În urmă cu câteva ore, Anca Țurcașiu a ținut să le reamintească fanilor că are un prieten bun, de ani de zile la malul mării.

Este vorba de un armăsar, pe nume Prinț, pe care artista nu uită să îl viziteze niciodată când merge pe litoral.

„El este Prinț, el este iubitul meu prinț. Uite, acum mă pupă, mă pupă. Da, iubitule, da”, a spus Anca Țurcașiu pe Instagram, în timp ce filma pentru fanii ei.

Anca Ţurcaşiu alături de armăsarul Prinț

Cum au reacţionat fanii

Fanii nu au rămas indiferenţi şi i-au transmis artistei câteva mesaje. Cei care o urmăresc au avut numai cuvinte de laudă la adresa vedetei pe care s-au bucurat să o vadă zâmbind.

„Ai dreptate, ei sunt cei mai buni prieteni!”/ „V-ați găsit un suflet nobil și bun că și dvs. O pereche caldă de suflete. Să fiți sa sănătoși împreună și comunicarea sa rămână forever. Rămâneți cu acest vibe nelimitat”/ „Minunat prieten 2 frumuseţi”/ „Ai un prinţ drăguț frumoasă Anca„, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Anca Ţurcaşiu este pregătită să iubească din nou

În ceea ce priveşte viaţa sa sentimentală, artista a mărturisit că este pregătită pentru o nouă relaţie. Mai mult decât atât, actrița i-a transmis şi un mesaj viitorului său partaner:

„Toată viața am fost. Și sunt. Este absolut normal. Nu sunt greu de cucerit, nu știu. Sunt foarte atentă la ce mănânc, la somn, la sport, fac mult sport. Și este din ce în ce mai complicat și atunci am grijă de mine”, a declarat Anca Țurcașiu.
Adauga un comentariu