Cultural

Anca Țurcașiu, declarații emoționante: „A apărut în viața mea ca să mă adore”

Publicat: 11 aug. 2022
Anca Țurcașiu declarații emoționante A apărut în viața mea ca să mă adore
Anca Turcasiu a postat o imagine surprinzatoare pe Instagram

Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare cine îi este alături în permanență, după divorțul dureros de Cristian Georgescu.

Artista și fostul ei soț s-au despărțit în 2020, după 22 de ani de mariaj. Cei doi au împreună un băiat, Radu, care s-a căsătorit anul acesta.

Anca Țurcașiu, declarații emoționante: „A apărut în viața mea ca să mă adore”

Deși a trecut printr-o perioadă extrem de grea după divorț, Anca Țurcașiu s-a arătat mereu optimistă și încrezătoare că vor veni vremuri mai bune și pentru ea. Dornică să-și trăiască viața în armonie și să se înconjoare de iubire, cântăreața și-a luat un animal de companie, o pisică. Aceasta le-a dezvăluit fanilor săi că este recunoscătoare pentru că Pisica, așa cum i-a pus numele, a ajuns în viața ei.

“Așa arată serile mele de relaxare pe balcon. Pisica, pentru că așa o cheamă, este lipită de sufletul meu mereu. Cine are o pisică, înțelege despre ce vorbesc. Este în permanență în ochii mei, doarme pe pieptul meu, înțelege tot ce-i vorbesc! E o minune care a apărut în viața mea ca să mă adore! De mult voiam să vă povestesc asta”, a scris Anca Țurcașiu în dreptul unei imagini cu pisica ei.

Anca Țurcașiu: „Sunt pregătită, dar bărbații sunt foarte fricoși!”

Anca Țurcașiu a trecut printr-o perioadă dificilă după divorțul de tatăl fiului său. Timpul a ajutat-o, însă, să se vindece, iar acum spune că este pregătită să se îndrăgostească din nou. Totuși, actrița mărturisește că bărbații nu îndrăznesc prea mult să o abordeze.

„Sunt pregătită, dar bărbații sunt foarte fricoși, iar cu Bradley Cooper e… complicat! Ce să facem? să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii.

Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu. Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal.”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.

Întrebată cum arată bărbatul ideal pentru ea, Anca Țurcașiu a oferit un răspuns surprinzător. Actrița a mărturisit că și-ar dori un partener care să semene cu tatăl sau bunicul ei și care să o facă să se simtă protejată.
Comentarii
Adauga un comentariu