Scena artistica din Romania

Anca Țurcașiu revine pe scena teatrului. Cum își revine artista după divorț

Publicat: 16 oct. 2020
Anca Turcasiu portret
Anca Turcasiu revine pe scena teatrului. Anunțul a fost făcut de către artistă pe o rețea de socializare, iar fanii acesteia au fost extrem de fericiți.

Anca Țurcașiu revine pe scena teatrului. Anunțul a fost făcut de către artistă pe o rețea de socializare, iar fanii acesteia au fost extrem de fericiți. Artista urca din nou pe scena de teatru după o pauză de trei luni de zile. Actrița și-a manifestat entuziasmul și bucuria de a reveni pe scena după o lunga pauza.

Pe o celebra rețea de socializare Anca Țurcașiu s-a declarat extrem de fericită că se reinforce la teatru după o perioadă nu tocmai bună.

Anca Țurcașiu revine pe scena teatrului. Ce mesaj a transmis în mediul online

„Luni, 19 octombrie, ora 19 00, la Piteșți, la teatrul Al Davila, REVENIM ÎN FORȚĂ cu o comedie irezistibilă. Aproape că nu-mi vine să cred. Atât de dor mi-a fost! Dor de teatru. Dor de voi!” este mesajul transmis de cântăreață în mediul online.

Cu mult timp în urma, în cadrul unui interviu, artista declara că actoria este mare ei dragoste și adevărată ei profesie pe care o îndrăgește mai mult decât pe cea de cântăreață.

„Nu sunt cântăreaţă, eu sunt actriţă! N-am vrut niciodată să cânt, pentru mine a fost doar o întâmplare.

Pe vremea lui Ceauşescu s-a împământenit numele acesta pentru că eu apăream la televizor din trei în trei luni, că mai des nu aveam voie, cântând. Am luat şi premii la diferite festivaluri de muzică, dar nu m-am lăudat niciodată cu ele, tocmai pentru că nu le-am considerat adevărate realizări sau, mai bine zis, realizări care să mă reprezinte.”, a spus ea într-un interviu pentru adevărul.ro.

Anca Țurcașiu din nou pe scena teatrului după divorț. Cum își revine artista

Anca Țurcașiu nu revine doar pe scena teatrului. De curând, artista a devenit din nou activa și în mediul online de unde a dispărut o perioada după divorțul prin care a trecut.

Ea a distribuit două fotografii, ambele însoțite de mesaje optimiste și care ne dau speranța că viața ei a intrat pe făgașul normal, și a menționat că avea nevoie de o pauză și de activități recreative.

„E sănătos să-ți dai o pauză de respirație. Să mergi la mare. Să citeșți. Să stai cu tine. Să te uiți înăuntrul tău că în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici.”, scrie acesta pe Facebook.

Recent a revenit cu un mesaj în care precizează că a descoperit un stil de viață sănătos prin mărșăluirea zilnică, chiar dacă nu a avut prea mult talent la atletism în trecut. Ea spune că îi aduce liniște, entuziasm și motivația de a merge înainte.

De la ce a pornit scandalul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Pandemia i-a afectat pe Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Vedeta nu a mai avut spectacole și concerte, iar soțul ei nu a mai putut să-și practice meseria.

După o perioadă, Anca Țurcașiu i-ar fi reproșat, în mod repetat, lui Cristian Georgescu că n-ar aduce bani în casă și l-ar fi trimis la muncă, însă acesta ar fi refuzat.

Dan Silviu Boerescu spune că problemele cu banii i-au adus pe cei doi în pragul divorțului.

„El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a fost mărturisirea făcută de Dan Silviu Boerescu la Teo Show.

Adauga un comentariu