Local

Ancheta facturilor ilegale la caldura continua in randul iesenilor

Publicat: 15 apr. 2014
1

Cateva sute de ieseni au reclamat pana acum ilegalitatile sesizate in calculul facturilor emise de Dalkia Termo Iasi, iar 125 de asociatii de proprietari au intrat in vizorul inspectorilor de la Serviciu Asociatii Proprietari din cadrul Primariei Iasi.

Citeste si: Firma impusa cu de-a sila de primarie si-a propus sa-si imbolnaveasca clientii. Iata ce a gasit o ieseanca in cutia postala

„Verificarile vor continua si pentru celelalte asociatii unde exista incalcari ale legii privitoare la costurile cu caldura, in momentul in care vom primi de la municipalitate dosarele complete, spre analiza”, spune Ana Maria Icatoiu, director comercial Dalkia Termo Iasi.

Pana acum, peste o suta de familii si-au primit inapoi banii pe care i-au achitat in plus pentru facturile la caldura calculate gresit. De asemenea, circa 40 de asociatii de proprietari au recalculat facturile pentru o singura luna si urmeaza sa faca recalcularea pentru tot sezonul de incalzire. „Clientii care au suspiciuni in legatura cu listele de plata in ceea ce priveste repartizarea costurilor pentru apa calda si caldura pot contacta Dalkia Termo Iasi la numarul de telefon 0 800 800 123 sau ne pot vizita la Biroul de Relatii cu Clientii din Calea Chisinaului”, mai spune reprezentantul Dalkia.

Citeste si: Iesenii primesc facturile la incalzire. Vezi cat se plateste

Operatorul de termoficare a anuntat ca va emite in continuare facturi pentru consumul aferent partilor comune pentru subsol, casa scarii si coloanele verticale ce traverseaza apartamentul catre toti locatarii unei scari de bloc, indiferent de sursa de energie termica folosita.

Comentarii
  • Mafioti ordinari,la subsolul blocului tevile sunt invelite ,cine se incalzeste de la ele? Hotii ordinari,excroci ai PSD ,baroni. E CE NU VERIFICATI SI TERMO SERVICE CA SI EI EMIT FACTURI A CAROR BANI MERG IN ISTRACTIILE LOR,SAUNE,SI DISTRABALARI,SEX IN GRUP CU CURVE.

Adauga un comentariu