Actualitate

Ancheta în cazul jandarmului tăiat cu sabia se mută la Iași. Victima a fost operată la Urgențe

Publicat: 06 oct. 2011
Răsturnare de situație în cazul jandarmului Mihai Zaharia tăiat cu sabia de către pășcăneanul Marius Dănuț Punei. Procurorii de pe lângă Tribunalul Iași vor prelua cel mai probabil ancheta în acest caz. Mai mult ca sigur în perioada următoare va fi schimbată și încadrarea faptei, ținând cont că jandarmul are leziuni serioase la brațul drept și picior. Un alt element care va influența ancheta este acela că, în momentul agresiunii, victima se îndrepta spre locul de muncă.

A fost trimis la Iași un lucrător pentru a se obține fișa medicală și certificatul medico-legal. În funcție de diagnosticul medicilor și numărul de zilele medicale pe care doctorii le vor stabili se poate schimba încadrarea faptei în tentativă de omor. În acest caz ancheta va fi preluată de către procurorii de la Tribunalul Iași”, ne-a declarat prim-procurorul Liviu Beceru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Jandarmul Mihai Zaharia, în vârstă de 39 de ani, a fost transferat în decursul zilei de ieri la Spitalul de Urgență din Iași, unde a fost supus unei intervenții medicale.

Operația a durat mai bine de cinci ore. Ne este foarte greu, mai ales că un verdict clar îl vom afla după 8 luni de zile. Chiar acum un domn comisar se află în salonul soțului pentru a-l audia”, ne-a declarat Adina Zaharia, soția jandarmului.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit