Sport

Ancheta in cazul Pistorius: testosteron si seringi la domiciliul sportivului

Publicat: 20 feb. 2013
1

Politia sud-africana a gasit seringi si testosteron, un produs dopant, la domiciliul lui Oscar Pistorius, campionul paralimpic acuzat ca si-a ucis iubita de „Am gasit doua cutii de testosteron si seringi în camera lui Pistorius”, a afirmat un anchetator în fata tribunalului din Pretoria, unde a comparut sportivul. Oscar Pistorius s-a prezentat, miercuri dimineata, din nou în fata magistratilor de la tribunalul din Pretoria, în a doua zi a „pre-procesului” în care se va decide daca sportivul va fi sau nu eliberat pe cautiune. Conform Parchetului, audierile ar putea dura pâna vineri.
Campionul paralimpic Oscar Pistorius, acuzat de crima cu premeditare, a negat faptul ca ar fi avut intentia sa o ucida pe prietena sa, Reeva Steenkamp, într-o declaratie citita de avocatul sau, marti, în cadrul audierilor legate de cererea sportivului de a fi eliberat pe cautiune.
Oscar Pistorius a fost inculpat pentru uciderea prietenei sale, dupa ce a împuscat-o mortal pe aceasta, în noaptea de miercuri spre joi. Reeva Steenkamp, în vârsta de 30 de ani, era fost fotomodel sud-african si prezentatoare TV, care a aparut pe coperta revistei FHM si a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud.

Adauga un comentariu