Local

Anchetă internă la CJ Iași după furtul paginii instituției de către Maricel Popa

Publicat: 14 ian. 2021
Pagina de Facebook furată de Maricel Popa
Pagina de Facebook furată de Maricel Popa

Pagina de Facebook a CJ Iași a fost transformată ilegal în pagina personală a actualului senator PSD Iași, Maricel Popa.

În perioada următoare, conducerea Consiliului Județean Iași va demara o anchetă internă cu privire la modul în care pagina de facebook a instituției a fost însușită de fostul președinte, actual senator PSD Iași, Maricel Popa.

De la preluarea mandatului actualei conduceri, s-au întâmpinat probleme cu referire la administrarea paginii oficiale a Consiliului Judeţean Iaşi şi s-a încercat identificarea persoanelor responsabile de administrarea acesteia. Imediat după rezultatul alegerilor locale, această pagină de facebook a suferit modificări, printre care amintim dispariţia identităţii vizuale a Consiliului Judeţean, precum şi eliminarea multor postări cu temă administrativă.

Costel Alexe: „Metehne vechi în medii noi! Maricel Popa împiedică buna desfăşurare a activităţii Consiliului Judeţean Iaşi“

S-a luat legătura cu şeful de cabinet al fostului preşedinte CJ Iași, s-au stabilit termenii predării acestei pagini (existentă încă din 2015, când Maricel Popa nu avea nici cea mai mică legătură cu CJ Iaşi), însă acţiunile ulterioare denotă simplu doar furt şi rea voinţă. Între timp, a fost creată o pagină temporară de facebook pentru continuarea acțiunilor de comunicare și informare a ieșenilor.

„Metehne vechi în medii noi! Maricel Popa nu acceptă înfrângerea şi continuă prin toate mijloacele să împiedice buna desfăşurare a activităţii Consiliului Judeţean Iaşi. Mai nou, acest individ asupra căruia am atras în mai multe rânduri atenţia cu privire la incapacitatea sa de a administra activitatea Consiliului Judeţean Iaşi, a FURAT astăzi pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Iaşi.

Nu este posibil ca o pagină oficială, a unei instituţii publice să fie administrată pe “persoană fizică” de un angajat cu contract pe perioadă determinată, despre care PNL Iaşi a atras atenţia în mai multe rânduri că lucra la promovarea PSD Iaşi, utilizând resursele şi timpul CJ Iaşi. Astăzi furtul a fost desăvârşit prin modificarea numelui paginii din “Consiliul Judeţean Iaşi” în “Senator Maricel Popa”.

Adresa de web, adresa fizică, numărul de telefon, precum şi alte informaţii cu scop de identificare au rămas cele ale Consiliului Judeţean. Astfel, pe lângă furtul evident de imagine se încearcă şi inducerea în eroare a ieşenilor cu privire la datele de contact ale vremelnicului senator sau chiar cele ale CJ Iaşi.

Somez pe această cale predarea paginii către titularul de drept – Instituţia Consiliul Judeţean Iaşi – şi încetarea acestor acţiuni premeditate de încercare a blocării activităţii CJ. În acelaşi timp, în cazul în care pagina nu va fi predată titularului de drept vom depune o plângere pentru furt şi vom deschide şi o acţiune în instanţă, inedită ce-i drept, dar totuşi de o gravitate reală.”, a declarat Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași.

Comentarii
  • Alexe tu vorbești de hoți și hotii? Mă nerusinatule,vorbești de funie in casa spânzuratului? A asculta perorațiile acestui gangster care a fost prins la furat efectiv tabla,a furat primari PSD cu banii statului,a făcut presiuni la consilierii locali sa voteze afaceri imobiliare oneroase, a patronat tăierea codrilor seculari etc e ca și cum l-ai asculta pe celebrul asasin și violator Ghe Dincă din Caracal ținând cursuri la Școala de fete sau pe șeful clanului Duduianu dând lecții de Civilizație! Mă HOȚULE, marș naibii ACASĂ,dar REPEJOR PENALULE’

Adauga un comentariu