National

ANCHETA la Poarta Alba. Cristi Borcea beneficia de telefon mobil, sala de fitness si televizor in celula

Publicat: 28 feb. 2015

O ancheta a celor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, iar in centru lor se afla Cristi Borcea.

Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat de renovarea celulei. Aceasta are in prezent mocheta pe jos, un televizor plasma, un frigider si pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric.

In plus, Cristi Borcea a avut acces la aparate de fitness. El a putut sa faca miscare cu ajutorul unei benzi de alergat si a unei biciclete.

Cristi Borcea a avut parte de tratament preferential din partea gardienilor care i-au dat chiar si o cheie pentru a ii facilita accesul la un telefon instalat special pentru el in zona spalatoriei in care ar fi trebuit sa lucreze. Insa Borcea nu a lucrat, el si-a petrecut timpul destinat muncii vorbind la telefon, iar gardienii i-ar fi pontat activitatea, pentru a ii asigura reducerea pedepsei.

Borcea a beneficiat si de vizite peste numarul celor permise de regulament si de bani primiti in mod direct sau prin intermediul altor detinuti carora familia sa le-a trimis fonduri pentru a-si putea cumpara tot ce doreste de la magazinul penitenciarului.

Ancheta ANP a relevat faptul ca in celula lui Borcea nu s-au efectuat niciodata controale si ca acesta avea in celula parfumuri si alte produse la care alti detinuti nu au acces.loading...

Comentarii
  • pai daca omul e in concediu.nu vedeti ce campanie furibunda au inceput majoritatea televiziunilor despre conditiile din puscarii?parca orfelinatele,caminele de batrani arata mai bine.

  • avo-****-tul poprului nu face si el o ancheta? Ca in ultima vreme cam cu asta se ocupa…
    Desigur, avand in vedere problemele de sanatate, detinutului i se va face o reducere de pedeapsa pentru buna comportare. In acest caz, pentru ca nu a pus degetelul pe nici un buton al vreunui utilaj din spalatorie. Altfel il arunca in aer…
    Bai, Cordunenilor, ca si alti amarasteni din puscarii, voua va convine? Cand puneti de vreo greva a foamei pentru discriminare? Noi, astia care va platim sederea la „pension” ar trebui sa ne spanzuram de ciuda ca traiti mai bine decat copiii si nepotii nostri !

Adauga un comentariu