Eveniment-Social

Ancheta Madalina Manole: O noua inregistrare bomba aproape ca elucideaza cazul

Publicat: 18 sept. 2010
1

O inregistrare audio, aparuta in dosarul mortii Madalinei Manole si descoperita de parintii acesteia, ar putea elucida moartea artistei.
Un barbat, a carui identitate nu a fost facuta publica, a mers la parintii Madalinei Manole pentru a le da o inregistrare in care apare Petru Mircea.
Inregistrarea l-ar putea incrimina pe acesta in cazul mortii artistei, noteaza Cancan.ro.

„Am trait o situatie foarte dramatica. Am fost contactat de o anumite persoana, care face parte din anturajul ginerelui meu si a fetei mele, este inginer de sunet. A zis ca ne prezinta niste dovezi care vor dezlega misterul mortii fetei mele. Acele dovezi erau niste inregistrari pe telefonul mobil. Era ginerele meu, i-am recunoscut vocea. Erau niste lucruri groaznice.

Inregistrarea ar lamuri in proportie de 90% moartea fetei mele. Ne-a zis ca mai are un CD cu inregistrari care dureaza 28 de minute. Daca acele marturii sunt adevarate si au dus la moartea fiicei mele, nu stiu ce se va intampla. Barbatul a sunat la interfon azi dimineata si s-a prezentat Dragos. I-am dat drumul si a venit in casa, il cunoastem din vedere, sotia il stie de la inmormantare, de la parastas. A zis ca ne cauta de mult timp sa ne dea o informatie.

El s-a prezentat ca inginer de sunet, se cunoaste foarte bine cu fostul meu ginere. A zis ca are niste probe si ca nu mai poate sa mai taca. El mi-a prezentat un telefon pe care era ceva care m-a ingrozit, niste lucruri care il acuza pe ginerele meu, mai exact o convorbire, cam de un minut si ceva, dar toata dureaza 28 de minute. Si spunea ca mai are un CD. Eu l-am anuntat pe domnul avocat”, a declarat Ion Manole pentru emisiunea Acces Direct.

Povestea a avut insa un final neasteptat.

Cel care s-a prezentat drept „Dragos” le-a cerut sotilor Manole o suma de bani drept ajutor pentru ca suferise un accident de circulatie pe drum si a trebuit sa mearga la spital, noteaza Libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, parintii Madalinei i-au dat banii, insa dupa aceea, barbatul a disparut fara sa le mai lase inregistrarea, care ar fi putut constituit o proba serioasa la dosar.

Ion si Eugenia Manole fac acum apel la el sa se intoarca si sa le spuna care este adevarul.
„M-a tulburat extrem de mult, este cutremurator ce am ascultat in acel minut. Am inceput sa plang iar el mi-a spus ca daca stia ca ma va face sa plang, nu mai venea. Daca ne aude acest barbat sau daca cineva ii va spune, il rugam sa revina, sa aduca acele dovezi cutremuratoare pe care ni le-a promis”, a declarat Eugenia Manole.





Comentarii
Adauga un comentariu