Curiozitati

Anchetatorii au confirmat. Razvan Ciobanu nu era singur in masina. A aparut imaginea

Publicat: 15 mai 2019
9

Oamenii legii au luat in calcul mai multe piste privind moartea designerului Razvan Ciobanu. De la accident rutier, la sinucidere sau chiar crima. Va aducem aminte ca Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier care a avut loc in a doua zi de Pasti, in judetul Constanta.

Noi detalii din ancheta decesului lui Razvan Ciobanu

Pistele erau accidentul, crima si sinuciderea. Jurnalistii de investigatie au dezvaluit ca ipoteza sinuciderii este prima care pica. De asemenea, dintre celelalte doua, balanta inclina spre accident. Acum, insa, lumea vorbeste din nou despre crima. Potrivit lui Dan Capatos, anchetatorii au confirmat ca, in seara in care a murit, in masina alaturi de Razvan Ciobanu se mai afla un barbat. Acesta a mers cu designerul prin Constanta.

Sorin Ovidiu Balan l-a completat pe moderatorul emisiunii „Xtra Night Show“, afirmand ca Razvan Ciobanu a mers in masina cu acel barbat aproximativ 850 de metri. Coincidenta face ca fix aceeasi distanta sa fi fost parcursa de masina condusa de Razvan Ciobanu pe camp, inainte ca designerul sa moara. Dan Capatos a afirmat ca a primit poza celui care a fost in masina cu Razvan Ciobanu. Cu toate acestea, nu o va da inca pe post, imaginea aflandu-se la anchetatori. Oamenii legii nu au reusit inca sa il identifice pe barbat. Din cate se pare, fotografia a ajuns la anchetatori saptamana trecuta, insa abia acum presa a aflat despre acest lucru.

Adauga un comentariu