Eveniment

Anda Adam a calcat pe inima lui Slav cu buna stiinta

Publicat: 13 iul. 2012

Miercuri seara, Anda Adam si-a mutat cartierul general pe platourile din Buftea, pentru filmarile celui mai nou videoclip. Conform scenariului pus la punct de Iulian Moga, artista a tras o serie de cadre cu o puternica incarcatura erotica, avandu-l ca partener pe Alex Stanciu, manechin de top al lui Catalin Botezatu. Gesturile tandre dintre cei doi au fost urmarite din umbra, cu inima stransa, de Victor Slav, iubitul Andei.

Pentru o seara, toata atentia Andei Adam a fost indreptata catre un alt barbat. Desi are o relatie stabila si fericita, dupa cum chiar ea declara, cu Victor Slav, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, blonda l-a coplesit cu tandretea ei pe modelul Alex Stanciu. L-a mangaiat, l-a imbratisat si l-a privit languros, la indicatiile regizorale ale lui Iulian Moga, care s-a ocupat in detaliu de scenariul videoclipului "Say Goodbye". Elanul nu i-a disparut nici macar in momentul in care
pe platou a poposit Victor, iubitul ei, care a privit scenele "hot" cu inima stransa, incercand totusi sa zambeasca la glumele amicilor prezenti la fata locului. Anda a continuat jocul semi-erotic, oferindu-i lui Slav cateva imagini dureroase. Odata incheiata scena "giugiulelii", prezentatorul rubrici Meteo de la Pro TV si-a mai revenit si, probabil pentru a-si marca teritoriul, a mers tinta la Anda si i-a aplicat un sarut pasional. Apoi, zambetul i-a revenit pe fata si brusc a inceput sa glumeasca.


I-a cerut lui Victor un cal

Filmarile videoclipului "Say Goodbye" s-au desfasurat intr-un cadru de senzatie. Efectele pirotehnice au dat un plus de spectaculozitate, insa cireasa de pe tort a fost un armasar superb alaturi de care Anda si-a jucat rolul. Impresionata de frumusetea animalului, artista a marturisit ca toata viata si-a dorit un cal si l-a rugat pe Victor Slav sa-i cumpere unul.


Cu sanii la vedere!

Filmarile nu au fost lipsite de incidente. La un moment dat, Anda a fost tradata de tricoul larg pe care il purta si a ramas in sanii goi in fata partenerului ei. Tricoul i-a cazut de pe umeri, dezgolindu-i in totalitate bustul tunat.loading...

Adauga un comentariu