Magazin

Anda Adam, atac dur la adresa lui Bote! A uitat ca i-a fost iubita!

Publicat: 05 mai 2014
1

In ciuda faptului ca toamna trecuta a trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Catalin Botezatu, acum Anda Adam il vorbeste pe designer de rau in tot targul!

Citeste si; Anda Adam risca 5 ani de inchisoare cu EXECUTARE. Cantareata a fugit din tara si si-a inchis telefoanele

Surse din preajma cantaretei sustin ca ea povesteste ca nu a avut nicio relatie cu Bote si ce a aparut prin presa sunt numai inventii. “Anda i-a spus pana si viitoarei sale soacre lucruri urate despre Botezatu! Ca sa o convinga ca ea l-a iubit tot timpul pe Catalin Tira si nu a avut nimic cu creatorul de moda, blondina a fost in stare sa il denigreze total pe fostul iubit! A spus despre Bote ca doar s-a folosit de ea ca imagine, ca sarutul de 30 de secunde de la Premiile Muzicale de la Sibiu a fost doar pentru publicitate, iar designerul nu a fost niciodata prea este interesat de dive ca ea! Il interesa cu totul si cu totul altceva, iar cand Anda i-a spus ca nu accepta o relatie cu el doar pentru a da bine la presa, omu’ a avut o criza de nervi! Abia l-a potolit si apoi l-a trimis la plimbare”, a spus o apropiata de-a blondinei pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Anda Adam, gest surprinzator din dragoste pentru Catalin Tira

Pe de alta parte, nici Botezatu nu este incantat sa vorbeasca public despre Anda Adam, semn ca intre ei lucrurile nu au stat deloc grozav. “Anda este un capitol inchis pentru totdeauna intr-un anumit fel! Sunt oameni cu care iti dai seama clar ca nu poti fi decat prieten si atat”, a declarat Catalin.

Adauga un comentariu