Eveniment

Anda Adam, botezata de turci «Madonna Romaniei»

Publicat: 22 aug. 2012

Anda Adam i-a dat gata pe turci! Vedeta are programate in aceasta saptamana mai multe concerte in cateva orase turcesti, iar peste tot este primita ca o regina.

Mai mult, presa de acolo a supranumit-o pe artista noastra „Madonna Romaniei", iar peste tot pe unde merge este tratata ca un star international.

Anda este asteptata la aeroport de o limuzina, apoi cazata la un hotel de lux. Organizatorii i-au decorat camera de hotel cu buchete mari de flori – trandafiri rosii, albi si galbeni – si i-au pus la dispozitie fructe de sezon si sampanie scumpa.

Turcii au vrut sa o rasfete si cu tot felul de dulciuri traditionale, precum si cu ciocolata belgiana, insa au renuntat la idee, dupa ce au aflat ca solista noastra se afla la dieta stricta de cateva luni bune.

Anda va sustine in mai multe orase din Turcia concerte, in care va include si cel mai nou hit al sau, „Say Goodbye", piesa cu puternice influente orientale. Pentru noul sau show, ea a pregatit cateva elemente de coregrafie noi, care ii vor impresiona cu siguranta pe fanii ei din Turcia.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit