Cancan ultimă oră

Anda Adam, copleșită de durere: „Nu pot să cred că te-ai dus așa devreme”

Publicat: 29 iul. 2020

Anda Adam este extrem de tristă după ce a aflat o veste care a năucit-o. Este vorba despre decesul unei persoane apropiate, care a decis să-ți încheie socotelile cu viața printr-un act de sinucidere.

Anda Adam, copleșită de durere

Cea mai bună prietenă a Roxanei Vancea și-a pus capăt zilelor, un gest neînțeles de apropiați, lăsând în urmă doar durere și suferință. Apropiații Andei Adam spun că aceasta nu înțelege de ce Elena a recurs la un asemenea gest și este în stare de șoc.

Intregul showbiz românesc este într-o stare de durere și suferință la auzul veștii că Elena s-a sinucis. Tânăra avea mulți prieteni din mediul artistic, printre care și Anda Adam, care este bulversată de ceea ce trăiește acum.

Mulți apropiați și nu numai au lăsat sute de mesaje pline de durere la auzul tristei vești, iar mai multe vedete și-au exprimat regretul prin postări pe social media, printre care chiar Roxana Vancea.

“A plecat dintre noi un suflet bun”

“A murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul “iubitei lu’ Vancea”, pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei și un scuipat.”

“A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber, pentru că-l blochează fomiștii care-s mereu în căutare de senzațional. Odihnește-te în pace, prietenă dragă!” a fost mesajul lăsat de Roxana Vancea pe pagina personală de Facebook.

„Iubita” Roxanei Vancea a murit. Apropiații susțin că s-a sinucis

A murit ”iubita” Roxanei Vancea! Apropiații susțin că s-ar fi sinucis! Ultimul mesaj postat de Elena! Este vestea șoc a zilei! ”Iubita” Roxanei Vancea a murit. Potrivit postărilor apărute pe rețelele de socializare, Elena Popa ar fi decis să-și pună capăt zilelor. Una dintre cele mai bune prietene ale brunetei este șocată de moartea sa și nu îi vine să creadă ceea ce s-a întâmplat. Din mesajul postat de tânără, se pare că Elena s-ar fi confruntat și cu alte probleme.

A murit ”iubita” Roxanei Vancea

”Inca nu imi vine sa cred, parca nu imi ajungea cat am plans in ultimele saptamani si cat sufar 😭😭😭😓🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤Drum lin printre ingeri , ingerule Princess. 👸🏻Champ 🏆🥇🎖🖤😓
R.I.P Elena Popa”, a scris prietena Elenei.

Ultimul mesaj postat de Elena

Cu atât mai șocant este ultimul mesaj postat de Elena. Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 19:00, bruneta a scris că se afișează așa cum vrea ea pe rețelele de socializare, semn că anumite persoane ar fi tras-o la răspundere. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii despre decesul Elenei Popa.

”Afisezi ce doresti pe fb Sau insta dar vorbeste putin ca faci praf cand nu stii de la ce adresa chemi taxiul dimineata! No hate!It all about love!;)”, a scris ea.

Adauga un comentariu