Stiri si curiozitati

Anda Adam, declaratii la cateva luni de la iesirea de la Exatlon. “Plangeam minute intregi in toaleta din spatele casei”

Publicat: 11 iul. 2018
3

Cantareata a povestit care au fost cele mai grele momente in Republica Dominicana!

Anda Adam a fost una dintre cele mai indragite concurente de la Exatlon! In ciuda faptului ca a stat mai putin in competitie, din cauza unei accidentari la picior, cantareata a legat multe prietenii si a facut si o buna impresie la probe.

"M-am dus in Republica Dominica sa vad cat de puternica sunt si mi-am demonstrat mie ca nimic nu ma darama. "Poate fata" sa faca orice si in orice conditii fara sa se planga. A fost ceva fantastic pentru mine si m-as mai intoarce oricand, daca sanatatea imi va permite, la un asemenea show de supravietuire", a declarat Anda pentru WOWbiz.ro.

Anda Adam a spus totul de la Exatlon! "Nu mai puteam de dorul fetitei mele"
Daca probele, igiena sau lipsa mancarii nu au reprezentat probleme majore la Exatlon pentru artista, totusi, au existat momente in care Anda a fost extrem de marcata ca se afla departe de casa.

"Imi era foarte dor de fetita mea. Stiam ca sotul are grija de ea, insa, ca orice mama, sufletul meu era sfasiat. Ma gandeam la micuta mea si imi veneau lacrimile in ochi intruna. Cu toate acestea, nu doream sa ma exteriorizez, mai ales ca mai erau si altii la “Faimosi” care aveau copii in tara si le era greu. Din acest motiv, ma duceam in toaleta din spatele baracii in care stateam si plangeam acolo cinci minute. Stiam ca nu sunt camere si nu pot fi vazuta si gaseam aceasta portita de a fi singura si de a-mi manifesta sentimentele", a spus Anda Adam, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Adauga un comentariu