Magazin

Anda Adam: „Iubitul meu nu este si nu a fost niciodata stripper!”

Publicat: 16 oct. 2014
1

In ultima vreme, in lumea mondena au circulat niste zvonuri conform carora actualul iubit al Andei Adam ar fi stripper.
Contactata de WOWbiz.ro, cantareata a negat totul, mai mult, a venit si cu argumente care sa ii sustina declaratiile.
“Nu este nimic adevarat in aceasta poveste, iubitul meu nu a avut niciodata vreo legatura cu aceasta lume si chiar ma deranjeaza ca s-a ajuns sa se vorbeasca despre el intr-un context in care nu a fost vreodata! Totul a fost o confuzie, pornita de la o persoana care a vorbit fara sa se gandeasca la consecinte! De altfel, avocatul meu l-a contactat pe acel Remus de la trupa de striptease la care chipurile ar fi activat prietenul meu in trecut si acesta s-a scuzat si a explicat ca declaratia pe care a dat-o a fost o eroare!

Citeste si:Un nou cuplu autohton face RAVAGII! Ea are 54, el 35!

El spune  ca s-a referit la un alt membru al formatiei sale, nicidecum la Andrei si, la mijloc, este vorba despre o greseala si atat! In concluzie, iubitul meu nu este stripper si nici nu a fost vreodata! Totusi, mi se pare normal ca acest Remus sa isi ceara scuze pentru conjunctura si ipostaza deloc favorabila in care ne-a pus pe amandoi, doar pentru ca el confunda oamenii sau nu este atent atunci cand face declaratii oficiale”, a declarat cantareata pentru site-ul nostru.
O dovada ca barbatul a facut o confuzie este si faptul ca el i-a dat un raspuns avocatului vedetei, in care ii scrie negru pe alb ca este totul a fost o eroare. “ Eu nu il cunosc pe baiatul acesta si nu am vreo legatura cu el…”.

 

Adauga un comentariu