Magazin

Anda Adam se marita. Cantareata a povestit cu lux de amanunte cum a fost ceruta de sotie!

Publicat: 15 oct. 2014
1

Anda Adam este in al noualea cer. Vedeta a fost ceruta in casatorie de noul sau iubit, Sorin, dupa numai o luna de relatie.

Cantareata a acceptat fara sa stea pe ganduri si a povestit cu lux de amanunte cum a avut loc cererea in casatorie.

Citeste si Anda Adam s-a „ridicat” din cenusa. S-a innoit cu IUBIT si c-o SUPER MASINA!

„A venit la mine – eu abia ajunsesem acasa de la un concert -, cu un imens buchet de trandafiri. M-a luat in brate, am vrut sa-i multumesc si sa-l pup, apoi am vazut prins inelul de frunza unui trandafir. Cum am reactionat? M-am blocat!… Asa cum am mai spus, a fost cea mai frumoasa zi din viata mea!”, a povestit Anda.

Anda si Sorin s-au cunoscut in luna august a acestui an, intr-un cerc de prieteni.
„Ne-am dat seama ca ne placem si, ulterior, ca avem multe in comun. Relatia noastra s-a legat de la sine. Am vorbit deja si despre un viitor comun. Si el isi doreste o familie si copii, ca si mine. De altfel, eu intotdeauna mi-am dorit o familie si copii, insa pentru ca lucrurile acestea sa se si intample e nevoie de ambii parteneri

Citeste si Transformare incredibila! Anda Adam si-a socat fanii

Il vad pe Sorin ca fiind sotul meu! Am simtit asta chiar de cand l-am cunoscut! Mi-a placut ca este un barbat hotarat, responsabil, un om pe care te poti baza si care stie ce vrea. Asta imi doresc eu de la un barbat!”, a declarat Anda Adam.

Sorin este student in ultimul an la Facultatea de Drept, nu este persoana publica si isi doreste discretia in ceea ce-l priveste.

Adauga un comentariu