Actualitate

Anda Calin va face nunta cu Liviu Varciu

Publicat: 15 mai 2019
17

Anda Calin si Liviu Varciu s-au impacat! Cei doi au lasat neintelegerile deoparte, iar acum sunt mai uniti si mai fericiti ca niciodata!

Desi relatia lor a fost presarata si cu momente dificile, iata ca si de aceasta data dragostea a invins. Anda si Liviu au impreuna o minunatie de fetita, Anastasia, pe care, o cresc impreuna cu multa grija. Chiar daca Liviu are un program incarcat, ori de cate ori are putin timp liber, si-l petrece in compania celor doua fete din viata lui si incearca pe cat posibil sa se implice cat mai mult in viata micutei Anastasia.

Anda Calin a vorbit sincer despre motivul despartirii, dar si despre reimpacarea cu Liviu Varciu. Intrebata foarte des de fanii ei ce se intampla, frumoasa satena a dorit sa lamureasca situatia.

"Nu trebuie sa demonstram nimic nimanui. Ne traim viata in liniste. Nu ne-am certat din nimic. Adica, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut increderea in el. Nu asta a fost problema la noi", a raspuns Anda Calin, pe Instagram.

Mai mult decat atat Anda, a facut si anuntul mult asteptat. O sa urmeze si o nunta. Cat de curand Anda o sa devina "doamna Varciu".





Adauga un comentariu