Stiri si curiozitati

Andi Moisescu ia atitudine! Ce spune despre scandalul in care este implicata sotia lui: «A fost pur si simplu linsata..»

Publicat: 24 mart. 2019

In anul 2000, Olivia Steer era una dintre protagonistele primilor stiri ale diminetii, la Pro TV. Au urmat „Dansez pentru tine”, „Business Magazin” si „Doamne de poveste”. De la moartea surorii ei din 2010, Olivia Steer a renuntat la televiziune. Vedeta si-a schimbat stilul de viata si prioritatile, scrie Click!.

Olivia Steer, la inceputul carierei in jurnalism! Prezenta stirile Pro TV alaturi de Mihai Dedu

In ultimii ani, Olivia a militat impotriva vaccinurilor, a mamografiilor si a chimioterapiei. A promovat acerb un stil de viata raw vegan, pe care ea l-a imbratisat impreuna cu familia ei.

Nu de putine ori, declaratiile ei au socat si au ridicat valuri de revolta in mediul online si nu numai. Sotul ei, Andi Moisescu (43 de ani), jurat la „Romanii au talent” si realizator al emisiunii „Apropo TV”, a intervenit rar si discret in acest subiect.

„Sotia mea a fost pur si simplu linsata mediatic, pentru ca a avut curajul sa-si expuna un punct de vedere care incurca niste calcule”, declara Moisescu pentru revista Plafar, potrivit Click!.

Putini si-o mai amintesc pe Olivia in urma cu 16 ani, cand era corespondent al Stirilor Pro TV, apoi prezentatoare de stiri matinale alaturi de Mihai Dedu.

In 2006 a prezentat, alaturi de Stefan Banica, primul sezon al emisiunii-concurs „Dansez pentru tine”, fiind apoi inlocuita de Iulia Vantur. Tot la Pro TV a mai realizat emisiunea economica „Business Magazin” (2007), iar apoi „Doamne de poveste” (2010), la Acasa TV.loading...

Adauga un comentariu