Actualitate

Andi Moisescu nu a vorbit niciodata despre relatia cu Olivia Steer…pana acum! Cum a raspuns la intrebarea „Care a fost ultima cearta conjugala?”

Publicat: 17 feb. 2014

Andi Moisescu si Olivia Steer vor implini in aceasta toamna zece ani de casnicie. Chiar daca timpul a trecut peste ei, nu le-a afectat si sentimentele. Prezentatorul TV ne-a dezvaluit secretul relatiei lor fericite, unul destul de simplu.

La prima vedere, intr-o lume in care divorturile sunt tot mai dese, poate parea ca un cuplu cu zece ani de casnicie detine un secret numai de ei stiut. Andi Moisescu sustine insa ca lucrurile nu stau deloc asa. Juratul de la "Romanii au Talent" implineste anul acesta zece ani langa Olivia Steer, sotia sa, si spune ca i-a legat un singur lucru.

"Secretul nostru n-a fost niciodata un secret. Il mai cunosc si altii si se bucura de el, in acelasi fel. E iubirea. Cand oamenii se iubesc, casnicia e foarte frumoasa. Iar o zi din viata de cuplu nu seamana niciodata cu alta", a marturisit Moisescu, pentru CANCAN.ro.

Ca orice cuplu, se mai si cearta
Prezentatorul TV a recunoscut insa ca in viata lor nu sunt roz toate lucrurile si ca uneori exista si discutii intre el si sotia sa. Din fericire insa acestea se termina intotdeauna inainte de a denatura si a declansa un scandal in familie.

"Suntem o familia normala. Avem de toate. Dar mai ales intelepciunea de a nu exagera cu cearta. Are si ea rostul si locul ei intr-un cuplu. Dar si-o masura pe care noi o controlam impreuna", ne-a declarat juratul de la "Romanii au Talent".

"Nu o cuceresc florile si nici cadourile"
Andi Moisescu a dezvaluit si cum reuseste sa ii aduca mereu zambetul sotiei sale. Pentru ca Olivia nu pune mare pret pe darurile materiale, acesta a gasit o modalitate de a ii arata iubirea lui fara prea multa cheltuiala.

"Olivia e o sotie inteleapta si iubitoare. Ea-mi spune numai lucruri frumoase. Pe Olivia n-o cuceresc nici florile, nici cadourile. Ci doar dovezile discrete, dar ferme, de iubire", ne-a spus Andi.

De aproape zece ani de cand sunt sot si sotie, Olivia Steer i-a fost intotdeauna alaturi lui Andi. De pilda, de cand si-a depistat problemele la coloana, aceasta a avut in permanenta grija de el si s-a asigurat ca prezentatorul TV urmeaza tratamentul asa cum trebuie si se recupereaza dupa cum au anticipat medicii.

"Cand oamenii se iubesc, casnicia e foarte frumoasa. Iar o zi din viata de cuplu nu seamana niciodata cu alta". Andi Moisesculoading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit