Internationale

Andive cu nuci si curmale

Publicat: 26 iun. 2012

Ingrediente:

2 andive
10 curmale
200 gr nuca prajita
1 ceapa rosie
7 linguri ulei de masline
60 ml otet
piper
sare

Mod de preparare:

Nucile se faramiteaza, se prajesc si se pun intr-un bol. Apoi se toaca marunt curmalele si ceapa si se lasa cu putin otet cam un sfert de ora. Cand a expirat timpul se adauga uleiul de masline, se potriveste de piper si sare si se amesteca cu nuci. Andivele se taie si se pun in apa cu otet si sare pentru a iesi amareala din ele. Se opresc cateva foi mai mari, iar restul se taie. Compozitia cu nuci se pune peste ele, se amesteca, iar apoi se ia cate putin si se pun in foile pastrate. Se poate servi imediat.

sursa: sfatulparintilor.ro



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit