Mozaic muzical

Andra a luat lectii de amor de la Florin Calinescu. Ce ii spunea artista lui Catalin Maruta cand ajungea acasa

Publicat: 21 apr. 2019
3

Andra a luat lectii de sex de la Florin Calinescu” – este concluzia clara la care au ajuns fanii celor doua personalitati importante din tara noastra. Talentata cantareata a marturisit la TV ce ii spunea sotului ei, Catalin Maruta, dupa ce ajungea acasa in zilele in care se intalnea la filmari cu indragitul actor si aveau discutii fara perdea.

Andra, discutie incitanta despre lectiile de sex primite de la Florin Calinescu

Aceasta informatie intima despre viata de cuplu a cantaretei Andra s-a aflat in timpul unei pauze facuta la filmarile pentru emisiunea “Romanii au talent”. Discutia incitanta despre lectiile de sex primite de la Florin Calinescu a inceput la scurt timp dupa ce Serghei Manaf, un student de 21 de ani din Bucuresti, i-a impresionat pe juratii show-ului de la Pro TV cu talentul sau de a canta la chitara. El a fost complimentat de toti, iar Andra a spus: “Stii, atunci cand asculti o melodie si zici: «Pai, cum, gata? S-a terminat?». Mi-a placut atat de mult, invat mi s-a parut prea scurta”. Mihai Petre a tachinat-o pe artista si a intrebat-o: “Ti-a placut atat de mult, incat ti s-a parut prea scurta?”, iar sotia lui Catalin Maruta i-a raspuns: “Da, prea scurta melodia”.

La scurt timp dupa ce concurentul talentat a plecat de pe scena cu patru de “Da!”, Andra s-a intors catre Mihai Petre si l-a chestionat: “Ce te iei, ma, de mine?”. Cunoscutul coregraf si-a gasit cu greu cuvintele: “A fost foarte bun… a fost…”, iar cantareata l-a atentionat: “Nu ma baga in zona aia, ca sunt foarte buna! Am un exercitiu de cand am stat langa Florin. Nu te baga pe teritoriul meu, Mihai!”. Acesta a continuat sa isi sustina ideea in legatura cu felul in care artista s-a exprimat: “Nu… a sunat bine”.

Sotia lui Catalin Maruta i-a facut o marturisire neasteptata lui Mihai Petre in timpul discutiei: “Sunt studenta lui Florin la chestiile astea. Daca vrei sa mergem…”, iar Florin Calinescu a completat ideea cantaretei: “Pe sex. Pe sex?”.

Mai in gluma, mai in serios, discutia a escaladat. “Da, normal. Zii (n.r.: i-a spus lui Mihai Petre), ca acum e camera pe mine”, a spus Andra. Inainte ca indragitul coregraf sa spuna ceva, Andi Moisescu a intervenit: “Andrei, sa stii, i-a acordat maestrul masteratul”. Auzind aceste lucruri, Mihai Petre a fost uimit: “Da?”.

“Da, anul trecut a avut examen, chiar in finala, mi se pare mie ca i-a adus certificatul de absolvire”, i-a dezvaluit in gluma Andi Moisescu.

“Da, da, da, pai, eu ce iti zic: vezi, usor ce vorbesti cu mine, ca…”, a afirmat Andra Maruta.

“Si era asa novice la inceput”, a spus Andi Moisescu.

“Chiar ma gandeam asa… acum, cand am auzit ca ma muta de langa Florin, zic: Ce ai facut, tata? Abia am invatat”, a marturisit Andra. Cand a auzit spusele vedetei, Florin Calinescu a fost curios: “Si ce ii spuneai lui barbata-tu’ acasa? Ce ii spuneai lui Maruta?”. Si pentru ca jocul era din ce in ce mai bun, artista a dezvaluit ce-i spunea sotului ei, Catalin Maruta, dupa ce ajungea acasa: “«Iubitule, am ceva nou pentru tine»”.

“«Hai sa o incercam si pe asta»”, a zis Florin Calinescu, amuzat de cum a evoluat discutia. Andi Moisescu si-a exprimat si el punctul de vedere in legatura cu subiectul

“«Iubire, nu am facut nimic pana acum! Am aflat azi ca nu am facut nimic pana acum»”, Andi Moisescu.

“«Iubire, o stii pe asta?»”, a spus Andra razand in hohote. Daca este sau nu adevarata marturisirea incendiara facuta de cantareata ramane de vazut… insa, o vorba din popor spune ca: “in gluma se zice adevarul”.

Andra a facut nunta cu prezentatorul Catalin Maruta in urma cu 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite si talentate artiste din tara. Fiecare piesa fie ea pop sau R&B pe care o lanseaza ajunge hit intr-un timp scurt. Ea s-a nascut pe 23 august 1986, in Campia Turzii. Vedeta e casatorita cu Catalin Maruta din 23 august 2008 si au doi copii impreuna: David (n.: 16 martie 2011) si Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Adauga un comentariu