Stiri si curiozitati

Andra Gogan, înălțime mică pentru un vlogger mare

Publicat: 05 mart. 2021
Andra Gogan pe plaja
Iata ce inaltime are faimoasa vloggerita Andra Gogan

Andra Gogan are o înălțime mică pentru o vloggeriță atât de celebră care a ajuns să aibă succes și peste Ocean. Alexandra Gabriela Valentina Gogan s-a născut pe 17 aprilie 1998 la Buzău. Aceasta este actriță, cântăreață, voice-over în română și vlogger de succes.

Tânără a intrat în cartea recordurilor alături de fratele ei Răzvan pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”.

Ce înălțime are Andra Gogan

Andra Gogan are în prezent 22 de ani și doar 1.58m. Deși este mică de statură, vloggerița și-a început cariera la o vârstă extrem de frageda. A început să cânte la doar 3 anișori, iar odată cu trecerea timpului aceasta a ajuns să facă parte din distributia unor filme de succes marca Disney. Printre proiectele pe care le-a dublat în limba română se regasesc „Doctorița Plușica” și „Sofia Întâi”.

La o înălțime de doar 1.58, Andra a avut succes enorm și în televiziune. A participat în anul 2016 la emisiunea “Românii au talent” și a prezentat pentru Neptun TV emisiunea “E vara ta”. Pentru o scurtă perioadă de timp a fost asistentă la “Acces direct” și tot în 2016 a lansat pe canalul ei de Youtube mini seria „How to become popular at high school”. Seria, care s-a încheiat în anul 2018, a strâns milioane de vizualizări.

Printre cele mai populare episoade amintim „Am ajuns la detenție”, din anul 2017, cu un număr de 800 de mii de vizualizări, „Finalul”, tot din anul 2017, care a adunat 900 de mii de vizualizări sau “Prima zi de liceu”, episod din 2016, cu un număr de 700 de mii de vizualizări.

Cați bani câștigă Andra Gogan

Andra Gogan are un canal de Youtube cu un milion de abonați. Clipurile încărcate de aceasta sunt toate monetizate. Potrivit politicii platformei online, cel care deține canalul primește 60% din câștigurile încasate. Lunar, celebra vloggerița, poate ajunge până la 9.600 de dolari. Aceste venituri sunt doar din Youtube. Într-un interviu acordat unui post de televiziune, în vara anului trecut, tânăra preciza că suma pe care o încasează lunar este sub 2000 de euro. Trebuie amintit totuși faptul că în plină pandemie, platforma a fost luata cu asalt de noi vloggeri, iar piața a fost mult mai variată.

La fel ca marea majoritate a vloggerilor, Andra câștiga și din contractele de colaborare și publicitate. Totodată, în ultima perioada clipurile sale de pe TikTok au avut un succes uriaș. Pe aceasta platforma are 5 milioane de urmăritori în limba engleză și 1 milion în limba română. Cel mai urmărit clip al ei de pe TikTok a reușit să adune 60 de milioande de vizualizări. Nici pe Instagram Andra Gogan nu stă mai rău. Acolo, artista peste 1 milion de urmăritori.

Andra Gogan, deși este mică de înălțime, a reușit să intre la sufletul adolescenților din toată lumea. Micuță și fâșneață aceasta și-a făcut o carieră de la o vârstă frageda, iar acum putem spune că este pe culmile succesului. Pentru o lungă perioadă de timp, atât Andra cât și fratele ei Răzvan s-au luptat cu hate-ul online. Din fericire lucrurile s-au terminat cu bine și în acest an Andra a mai scos un serial de succes intitulat “Sirenele”.

Adauga un comentariu