Magazin

Andra: Lui David ii place sa cante, sa danseze. Deocamdata canta ca Maruta

Publicat: 25 ian. 2014
1

Andra a dezvaluit ca in data de 27 ianuarie este ziua sotului ei, Catalin Maruta, si i-a urat la multi ani in avans la Kiss FM.

Andra a fost intrebata daca baietelul ei, David, a manifestat vreun talent, tinand cont de parintii pe care ii are.

„Da, ii place foarte mult sa cante, ii place sa danseze. Am fost la inceputul anului in Israel, am avut acolo niste concerte si erau si cantareti de muzica populara, am avut dansatori, si a vazut el ca se face ‘Hopa asa’ cand se danseaza. ‘Mami, prezinta-ma!’. Tot timpul acasa are concerte si spun: ‘Si acum canta pentru voi David Maruta’. ‘Nu, mami, dansez. Hopa asa’. Asa ca acum dansam, o saptamana cantam. Pana acum a cantat Mos Craciun. Poate sa cante si de acum, ca la ce zapada este afara, putem sa sarbatorim inca o data Craciunul„, a dezvaluit invitata.

Privind la ce asteptari are pentru viitorul lui David, Andra a declarat ca important este sa fie sanatos, contand mai putin ce vrea sa se faca cand va fi mare.

„Deocamdata copilul canta ca taica-su, dar e ok. Important e sa fie sanatos. Daca vrea sa se faca doctor, n-are decat. Mami il sustine. Ii place foarte mult pe scena. Am ramas foarte impresionati – si eu, si Catalin – pentru ca, in Israel, acolo unde am cantat, a urcat pe scena, a prezentat alaturi de Catalin. Cand am cantat eu, distra lumea, canta la microfon. Nu e rusinos, imi place, a inceput bine copilul”, a povestit Andra la Kiss FM.

Comentarii
  • Mai du-te-n poolele noastre cu neamurile tale cu tot. De parca ne-ar interesa pe noi de fecioru-tau si toate neamurile tale de „vedete”….

Adauga un comentariu