Cancan ultimă oră

Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă

Publicat: 17 apr. 2021
andra zambeste
Andra s-a săturat să poarte masca de protecție

Andra s-a săturat să poarte masca de protecție. Devenită obligatorie și în spațiile închise și în cele deschise, masca de protecție este un laitmotiv al zilelor în care trăim. Purtarea ei a devenit obligatorie după ce autoritățile au introdus-o ca măsură de protecție în lupta contra coronavirusului. Desigur că nu a fost ușor să devină indispensabilă, iar asta a spus și Andra, într-un interviu recent.

Andra are stări de anxietate când poartă masca de protecție

Andra așteaptă ziua în care va putea respira în voie, oriunde se află, în spații închise sau în spații deschise. Artista a spus că atunci când poartă masca de protecție prea mult timp, dezvoltă stări de anxietate.

Eu nu suport masca asta pe care trebuie să o purtăm când mergem la piaţă. Ştii şi cumva îmi crează o stare de anxietate că merg pe stradă şi pur şi simplu nu pot să respir, a spus Andra.

Greutatea în respirație pentru Andra vine și ca urmare a faptului că în urmă cu câteva luni, ea, Cătălin Măruță și cei doi copii ai familiei au fost diagnosticați cu virusul Sars Cov 2.

Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul, spunea Andra la acea vreme.

A fost o perioadă destul de grea pentru familia lor, mai ales că Andra nu a mai avut concerte de mult timp, iar izolarea în casă nu este ușoară, iar Cătălin a fost nevoit să transforme, pentru câteva zile, locuința sa în studio TV. În timpul acesta a continuat emisiunea La Măruță, pe care o prezintă la Pro TV.

Veste bună pentru artiștii din România

Din fericire, autoritățile vin cu vești îmbucurătoare pentru artiștii din România. Ministrul Culturii a propus ca de la 1 iunie 2021 să se redeschidă cinematografele, sălile de spectacol și teatrele. Decizia oficială va veni după ce documentul elaborat de Ministerul Culturii va fi analizat și aprobat de către Ministerul Sănătății și Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Se va anunța oficial când se va da drumul la evenimente și, foarte important, în ce condiții se va face asta.

Comentarii
  • Si eu m-am saturat de matracuca asta si de toata familia Maruta ,PRO= TV-ul a ajuns rau daca nu poate rennta la discriminata asta ,este o vorba ,,asa se intampla cand se suie scroafa in copac ”

  • filmarile pt emisiunea aia s-au facut anul trecut , deci cand a inceput pandemia , iar Andra se saturase de masca atunci cand a inceput sa o poarte . BZI , cei mai cretini ziaristi , cu titluri manipulatoare si mincinoase .

  • filmarile pt emisiunea aia s-au facut anul trecut , deci cand a inceput pandemia , iar Andra se saturase de masca atunci cand a inceput sa o poarte . BZI , cei mai cretini ziaristi , cu titluri manipulatoare si mincinoase .

  • Alta desteapta cu bani, care nu face nimic toata ziua, nu stie ce e aia munca fizica…sta doar la tigari, cafele si plimbari…

  • Serios? ea, precum alte „celebritati” stau degeaba si le vin bani „din cer”…noi, muritorii de rand, trebuie sa muncim, sa ne rupem spatele pentru un rahat de salariu

Adauga un comentariu