Actualitate

Andra se reprofileaza: Cu ce vrea sa se ocupe artista de acum inainte

Publicat: 17 ian. 2016

Ca orice star adevarat, Andra  si-a inscris o marca si o sigla noua sub care ar putea din clipa in clipa sa se lanseze in afaceri de lux.

Sigla aleasa de Andra este litera A (culoare alba), sub care sta scris chiar Andra (culoare alba), totul asezat pe un dreptunghi vertical, rosu (Rubine Red C). Sub aceasta emblema Andra ar putea produce si lansa pe piata parfumuri, uleiuri esentiale, cosmetice, lotiuni pentru par, bijuterii, inclusiv cu pietre pretioase, ceasuri, genti, posete si accesorii pentru acestea, dar si articole vestimentare, imbracaminte, incaltaminte, palarii, sepci, bandane si alte asemenea acoperitoare ale capului.

De asemenea, acelasi logo il poate folosi si pentru managemantul afacerilor pentru artisti, organizarea de prezentari de moda, productii de clipuri publicitare, reclame si promotii, prezentarea de produse in magazine si medii de comunicare pentru retail, dar ar putea demara si investitii in domenii educative, de instruire sau divertisment, activitati sportive si culturale. Desigur, lista nu se incheie aici, pentru ca, odata inscrisa, sigla se poate aplica in mai multe si mult mai diverse domenii, desi cele de mai sus acopera plaja de interes a fanilor Andrei. Dupa marile modele din Vest, s-ar putea sa vedem foarte curand lansarea unui parfum Andra sau a unei linii de vestimentatie de foarte bun gust semnate de aceeasi incantatoare artista. Si, la cum vedem ca se misca lucrurile, este clar ca produsele Andra ar prinde foarte bine la marele public.loading...

Adauga un comentariu