Stiri si curiozitati

Andreea Anghel, mesaj sfasietor in memoria fiului ei, Ionut, ucis de caini, in parc

Publicat: 15 mai 2019
3

Durerea unei mame care isi pierde baietelul adorat este, probabil, imposibil de descris in cuvinte, iar Andreea Anghel nu face exceptie.

De aceea, zilele trecute, atunci cand, pe plan mondial, se serba ”Ziua internationala a Dorului”, Andreea Anghel, mama lui Ionut Anghel, a facut un gest care, cu siguranta, a induiosat pe toata lumea.

Intoarsa din Japonia, excursie in care a fost alaturi de fratiorul lui Ionut Anghel, Andrei, mama baietelului ucis de caini in Parcul Tei din Capitala, acum cinci ani, a facut o postare de-a dreptul sfasietoare pe contul ei de soxcializare, explicand ce simte si acum, la atat de multa vreme scursa de la tragedie. Mai exact, Andreea Anghel a preferat sa selecteze o serie de fotografii cu baietelul care i-a fost rapit de langa ea in cel mai crud mod cu putinta si sa le posteze pe contul ei de socializare. Iar in fotografiile cu pricina, Ionut Anghel este infatisat in cele mai dulci ipostaze cu putinta, zambind larg sau in chip de ingeras. ”Astazi, si in fiecare zi, DOR de tine INGERAS!!!”, a notat Andreea Anghel pe contul ei de socializare.

Andreea Anghel face ingerasi cu chipul fiului ei

De ceva vreme incoace, Andreea Anghel a inceput sa frecventeze cursurile unei scoli. Dar nu o scoala obisnuita ci una la care creeaza… ingerasi. Mai exact, regulat, femeia indurerata pana peste poate de ce s-a intamplat acum cinci ani, merge la respectivul atelier si face, cu mana ei. Figurine din lut pe care, apoi, le picteaza si toate au forma unui ingeras. Motivul este unul simplu: Andreea Anghel este convinsa ca, acum fiul ei este un ingeras care o vegheaza pe ea, pe sotul si pe fiul ei, Andrei, din Ceruri. Mai mult, spune ea, ingerasii pe care, de doi ani, ii tot face, seamana cu Ionut. De altfel, mama baietelului care a pierit in cinditii atat de greu de imaginat colectioneaza ingerasi si spune ca unii au chipul asemanator cu al baietelui ei si parul carliontat, exact ca al lui Ionut.

Adauga un comentariu