Mozaic muzical

Andreea Antonescu a spus adevarul despre casnicia ei: ‹‹Consider ca am mentinut flacara…››

Publicat: 27 feb. 2019
3

De 14 ani Andreea Antonescu si Traian formeaza un cuplu, au impreuna o fetita, iar flacara iubirii este la fel ca la inceput. Vedeta a explicat ca a descoperit formula iubirii.

"Ultima oara am simtit fluturi in stomac cand m-am despartit de Traian", a spus Andreea Antonescu in cadrul emisiunii de la Kanal D. "M-am despartit pentru ca eu am venit in Romania. Am avut asa un sentiment ciudat si m-am gandit ca iar nu o sa ne vedem o bucata de timp… Dar ma bucur ca sentimentul este inca acolo", a adaugat ea, pentru a nu se intelege ca nu ar mai forma un cuplu.

"Eu de 14 ani consider ca am descoperit formula iubirii si continui… Eu consider ca am mentinut flacara, nu a mai scazut, a mai crescut. Stii cum e, noi fetele avem intotdeauna un mod al nostru de a tine acea flacara", a dezvaluit Andreea Antonescu in emisiunea "Vulturii de noapte".

"Nu am divortat. Ne iubim foarte mult. Incercam sa fim impreuna si aici, si in America. Merge si foarte bine relatia. Stam despartiti cam doua luni pe an in total. Ne vedem o data la trei saptamani maximum", spunea cantareata in urma cu ceva timp.





Adauga un comentariu