Cancan

Andreea Antonescu, eliminată de la „Ferma”. Cu cine a pierdut la duel

Publicat: 13 nov. 2020
Andreea Antonescu eliminată Ferma
Andreea Antonescu a fost trimisă acasă de la Ferma de mezina competiției, Elena

Al doilea duel i-a fost fatal, astfel că Andreea Antonescu a fost eliminată de la Ferma chiar de către mezina competiției, Elena. Fosta jumătate a trupei Andre susține că părăsește competiția plină de lecții și de încercări pe care nu credea că le va trăi în această viață. Cu toate acestea, cunoscuta cântăreață este mulțumită de cele trăite în casă alături de ceilalți concurenți.

Episod tensionat în ultima emisiune Ferma din această săptămână. Andreea Antonescu s-a aflat la cel de-al doilea duel de eliminare și a părăsit competiția de această dată. Cântăreața a fost învinsă de Elena, mezina competiției, care a reușit să câștige cu 2-0 lupta contra Andreei. În urma acestui rezultat, Elena s-a întors în casă și a obținut titlul de fermier șef pentru săptămâna următoare.

Andreea Antonescu a fost eliminată de la „Ferma”

Jocul dintre cele două oponente are și părțile lui bune. Astfel, Andreea Antonescu se bucură de întoarcerea la fiica sa acasă. Pe de altă parte, Elena este noul fermier șef pentru săptămâna viitoare și se întoarce în locuința cu care deja s-a obișnuit. Totuși, Elena a arătat și o urmă de regret după eliminarea Andreei:

Îmi pare rău că fix când mă înțeleg foarte bine cu niște oameni trebuie să îi trimit acasă din cauza strategiilor celorlalți”.

Deși a fost o luptă pentru eliminare, cele două concurente și-au exprimat admirația una față de cealaltă și au admis că nu își doreau să ajungă în acest punct al competiției, în care să fie adversare. Cu capul sus și bucuroasă că cea care a trimis-o acasă a fost chiar aliata ei din casă, Andreea și-a încheiat aventura cu o declarație admirativă:

O iubesc pe Elena, mi-a câștigat respectul. M-aș bucura ca Elena să fie un exemplu. De mâine voi fi un alt om datorită experienței pe care am trăit-o aici”.

Scandal cu Gabriel Toader

Andreea Antonescu a mărturisit că a fost șocată de reacția verbală pe care a avut Gabriel Toader asupra Elenei Chiriac, după incidentul în care bărbatul a căzut de pe scară. Cântăreața i-a explicat că nu se aștepta la un asemenea limbaj adresat unei femei, mai ales unei tinere.

A fost vina mea că i-am rugat pe toți să îi mai acorde o șansă. Nu vreau să consider că are ca scuză alcoolul pentru ce s-a întâmplat aseară”, a spus Andreea Antonescu.

Înaintea duelului, Andreea Antonescu a răbufnit și l-a pus la punct pe Gabriel Toader.

Nu pot tolera așa ceva, să nu confundăm bunătatea cu prostia. Iar aseară ți se pusese iar pata pe mine, că te-am rugat eu sa îmi torni nu știu ce vas. Știu că s-a râs în casa asta de ținta mea, dar ai cuvântul meu de onoare că… primul vas care îmi iesea în cale… aflați toți ce țintă am eu. Eu nu voi tolera alinturi de genul nebuno, nici tampito. Tremur de nervi”, a spus Andreea Antonescu.

Oricum, chiar dacă Andreea Antonescu a fost eliminată de la Ferma, suntem siguri că pentru ea a fost o experiență folositoare…

Adauga un comentariu