Magazin

Andreea Antonescu, revenire sexy! Vezi aici ultimul ei videoclip!

Publicat: 19 iul. 2012
Andreea Antonescu este deja un artist cu vechime in industria muzicala, care a reusit mereu sa se reinventeze si sa isi uimeasca fanii. Este primul artist care a primit Discul de Diamant pentru vanzarile unui album si in aceasta vara ne indeamna sa dansam pe ritmurile… dragostei.
Videoclipul regizat de talentatul Alex Ceausu a fost filmat in Malta, iar majoritatea cadrelor au fost filmate pe insula cu un singur semafor, Gozo, dar si pe insula Comino unde se afla celebra Laguna Albastra, scrie libertatea.ro. Filmarile au durat doua zile, iar Andreea a avut parte de experiente total noi: a condus un Jeep, a experimentat Water Sofa si chiar Slingshot.
Povestea videoclipului este una de dragoste, o iubire de-o vara: Andreea aflata cu fetele in vacanta isi intalneste iubirea si filmeaza amintiri. Single-ul ‘My love’ este realizat de Bogdan Tascau (Domnul Problema), Rarel Varniote si Emanuela Oancea 
„Sper din tot sufletul sa imi surprind placut fanii mai vechi si mai noi. Sa ii bucur cu o piesa perfecta pentru petrecerile nebune de pe plaja”, a spus entuziasmata Andreea pentru Libertatea.


loading...

Adauga un comentariu