Cancan

Andreea Antonescu, poze sexy pe rețelele de socializare. Frumoasa artistă așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru a doua oară

Publicat: 22 sept. 2022
Andreea Antonescu poze sexy
Andreea Antonescu va deveni în curând mamă pentru a doua oară și radiază de fericire alături de iubitul ei, Victor Vrînceanu.

Celebra cântăreață Andreea Antonescu și-a surprins din nou fanii cu poze sexy pe rețelele de socializare. Vedeta este însărcinată și nu ezită să se afișeze cu burtica la vedere, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Andreea Antonescu iubește din nou după divorțul scandalos și radiază de fericire alături de actualul partener de viață, Victor Vrînceanu. Frumoasa artistă așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru a doua oară.

Andreea Antonescu și-a surprins admiratorii cu poze sexy

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Frumoasa artistă are o carieră de succes în muzică și este admirată de un public numeros. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta are un trecut controversat. Poveștile sale de dragoste tumultuoase i-au adus și mai multă celebritate, dar și numeroase critici din partea unora.

Cu toate acestea, Andreea Antonescu nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de celeritate. După ce a divorțat de tatăl fetiței ei, artista și-a refăcut viața și iubește din nou. Andreea Antonescu și noul ei iubit așteaptă un copil și radiază de fericire.

Recent, vedeta s-a afișat în ipostaze sexy pe rețelele de socializare, lăsând la vedere burtica de gravidă. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și se menține în formă pe perioada sarcinii. Cântăreața a împlinit de curând vârsta de 40 de ani, prilej pentru a fi răsfățată de partenerul ei, Victor Vrînceanu. Andreea Antonescu s-a pozat în ipostaze tandre alături de iubitul ei și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți.

La vârsta sa, frumoasa artistă are un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. O altă vedetă care arată spectaculos este Mihaela Rădulescu. Aceasta se mândrește cu un corp fără cusur și încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale incendiare.

O altă artistă celebră care pozează nud și nu ține cont de criticile celor din jur este Loredana Groza. Cântăreața se menține în formă și atrage privirile tuturor cu ținutele sale sexy, care îi pun în evidență formele voluptoase.

Frumoasa artistă va deveni în curând mamă pentru a doua oară

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară și radiază de fericire. Artista și iubitul ei, Victor Vrînceanu, vor deveni în curând părinți. Cei doi au ascuns la început povestea lor de iubire, însă ulterior au recunoscut public faptul că formează un cuplu. Andreea Antonescu i-a surprins pe mulți când a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată pentru a doua oară.

,,A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase.”, a fost mesajul vedetei.

Andreea Antonescu va deveni în curând mamă pentru a doua oară și radiază de fericire alături de iubitul ei, Victor Vrînceanu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragste de ceva timp și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți.
Adauga un comentariu