Mozaic muzical

Andreea Balan a dat ultimele detalii despre starea de sanatate. Astazi se decide daca va fi operata pentru a treia oara

Publicat: 22 mart. 2019
3

Dupa ce a confirmat ca zilele trecute a ajuns de urgenta la spital, dupa o hemoragie puternica, Andreea Balan a dat ultimele detalii despre starea ei. Artista a declarat ca vineri se va hotari daca va fi supusa unei alte operatii sau daca va mai fi nevoita sa astepte in jur de doua-trei saptamani.

„Vom hotari maine ( n.r vineri) daca facem a treia operatie maine sau poimaine. Ori asteptam doua trei saptamani sa vedem daca hematomul aparut se resoarbe ori intram si pun un dren si din nou operam. As opta pentru operatie ca n-as vrea sa stau doua-trei saptamani sa astept sa se resoarba. Pana la urma, e o loterie. Se poate resorbi sau se poate sa creasca. Nu e usor si as vrea sa mentionez ca ceea ce mi se intampla mie e un caz foarte rar si femeile care sunt gravide acum sa nu se sperie, pentru ca am citit foarte multe comentarii. Vreau sa le spun sa nu se sperie, este un caz foarte foarte rar. Se poate intampla si la nasterea naturala, se poate intampla oricand, dar este foarte rar”, a marturisit aseara Andreea Balan, pentru „Xtra Night Show”.

Andreea Balan a recunoscut ca o ingrozesc perfuziile. „Am inceput sa am spaima de ace, de perfuzii. Dupa atatea perfuzii si intepaturi, ma apuca tremuratul cand vad ace si perfuzii”, a spus Andreea Balan.

In urma cu trei saptamani, Andreea Balan a facut un stop cardio-respirator, in timpul operatiei de cezariana. Acum, medicii au descoperit ca s-au format niste hematoame sub operatie si a fost nevoie urgenta de o noua interventie chirurgicala. Astfel ca vedeta a trecut in mai putin de doua saptamani prin doua operatii grele.
Adauga un comentariu