Cancan ultimă oră

Andreea Bălan a fost taxata în mediul online! Cine te crede că…

Publicat: 17 ian. 2020

Andreea Bălan a fost din nou taxată pe contul de socializare, după ce a scris un mesaj, la scurt timp după ce a ajuns în Mauritius, acolo unde își petrece vacanța alături de soțul și fiicele lor.

După un drum de 20 de ore în care nu am dormit deloc cu Clarita în brațe, după ce am despachetat 5 geamantane, dormit câteva ore, apoi călcat, apoi făcut ordine după copii, și după ce am intrat în apă cu Ella, uscat și aranjat, mi-am pus faţa de divă și am reușit să fac și eu nişte poze’, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare, imediat ce a ajuns în vacanță.

Una dintre fanele vedetei nu a trecut cu vederea aceste informații și a acuzat-o pe artistă că minte și că exagerează spunând aceste lucruri.

„Cine te crede că n-ai dormit atâtea ore? Și ai mai făcut și curat și înot etc… minciuni… astea sunt în top la noi! Doar la români!’ este mesajul lăsat de o tânără la postarea vedetei.

Așa cum era de așteptat, Andreea Bălan nu s-a abținut și i-a dat replica internautei. Părerea ta este proastă și dacă tu nu eşti capabilă să faci asta nu înseamnă că alții nu pot să arate impecabil și să fie și mame, și gospodine’, i-a spus interpretaloading...

Adauga un comentariu