Cancan ultimă oră

Andreea Bălan a reaprins un foc de mult stins. După divorțul de George Burcea, cântăreața și-a îndreptat atenția spre vechiul iubit, Keo

Publicat: 13 mai 2020

Andreea Bălan a reaprins un foc de mult stins. După divorțul de George Burcea, cântăreața și-a îndreptat atenția spre vechiul iubit, Keo. A început să îl urmărească din nou pe rețelele de socializare, lucru ce i-a făcut pe fani să se gândească la o împăcare.

Recent, Andreea Bălan le-a explicat fanilor că pentru ea acel capitol este de mult închis și că nu intenționează să revină asupra lui. Însă în timp ce vorbea despre Keo, artista nu s-a putut abține și a lovit subtil în Misty, cea alături de care Keo are o relație de mulți ani.

Andreea i-a transmis lui Misty „să stea liniștită” și să nu fie geloasă, prin intermediul unui instastory postat pe contul ei de Instagram. „Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo…”, a spus Andreea pe Instagram story.

Care a fost răspunsul lui Misty pentru Andreea Bălan
Toată lumea se aștepta ca după ce Andreea a lansat acest atac desul de dur, să existe o replică din partea lui Misty. Însă aceasta a ales să ignore întreaga poveste și să își vadă liniștită de relația și viața ei. Partenera lui Keo nu s-a arătat deloc afectată, iar preocupările ei pare să fie altele. Misty a postat pe contul personal de Instagram un bumerang în care își face griji pentru culoarea părului, în niciun caz pentru cuvintele dure adresate de Andreea Bălan.

„Abia aștept să mă blonzești…să simt cu adevărat că a venit vara”, a scris Misty în completarea postării.

Adauga un comentariu