Stiri

Andreea Balan a spus pe sleau de ce nu l-a invitat pe tatal ei la Starea Civila. A spus si ce se va intampla la nunta

Publicat: 12 sept. 2019

Andreea Balan a confirmat faptul ca Sandel Balan, tatal ei, va participa la nunta cu George Burcea. Andreea Balan si George Brcea s-au casatorit civil in urma cu mai bine de o luna si se pergatesc intens pentru nunta. Acum artista organizeaza unul dintre cele mai important eveniment din viata ei, „Nunta si Botez in Paradis”, pentru ca tot atunci va fi crestinata si mezina familiei.

Andreea Balan a recunoscut de ce nu si-a invitat tatal la cununia civila
De multe ori s-a spus ca Andreea Bailan si tatal ei nu ar avea o relatie foarte buna, iar aceste zvonuri au fost intarite si de faptul ca Sandel Balan nu a fost la cununia civila. Blodnina spune, insa, ca are o relatie buna cu el si ca nici nu se pune problema sa lipseasca de la nunta.

„Situatia este foarte ok, este foarte buna! Ei zic ca nu ne-am intelege, ca relatia nu ar fi ok. E totul ok, tata a fost si la botezul celeilalte fetite si vine si acum. Normal ca vine, evident ca vine, dar faptul ca, de exemplu, nu a fost la cununia civila, vezi Doamne suntem certati. Nu! NU au fost la cununia civila nici parintii lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc si nu avea sens sa chemam toata familia cand semnam niste acte. Dar la nunta o sa vina tot clanul, toata familia”, a spus Andreea Balan loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit