Mozaic muzical

Andreea Balan, apel disperat. Are nevoie de urgent de ajutor

Publicat: 20 nov. 2018
3

Andreea Balan a fost profund impresionata de cazul unei tinere bolnave de cancer si a cerut ajutor pe retelele de socializare pentru a strange bani pentru tanara mama de 19 ani.

Andreea Mariana Stoica are nevoie de bani pentru a incepe un tratament in Turcia, fiindca a aflat vestea teribila ca are cancer la glanda suprarenala.

Momentan, aceasta este internata la un spital din Anglia, dar pentru a supravietui trebuie sa fie transferata la o clinica din Turcia, relateaza Cancan.

"Noi, prietenii si familia, disperati am trimis documentele cu diagnosticul Andreei la mai multe clinici din strainatate si am primit raspuns ca se poate incerca tratarea ei in Turcia (…); costurile sunt foarte mari, depasesc posibilitatile financiare ale familiei si apelam la ajutorul oamenilor cu suflet mare sa ajutam aceasta tanara fata sa poata trai alaturi de cei doi copilasi mici si familia ei.

Este un strigat de disperare pentru ca Andreea trebuie sa ajunga de urgenta in Turcia cat mai curand. Va rog din toata inima mea sa donati o suma oricat de mica sau o simpla distribuire pe pagina voastra, impreuna putem salva o viata!", a scris artista pe pagina ei de Facebook.

Adauga un comentariu