Actualitate

Andreea Balan arunca BOMBA! „Cum o vrea Dumnezeu”

Publicat: 31 ian. 2016

Andreea Balan si iubitul ei au planuri mari. Cantareata se viseaza mamica si chiar lucreaza la asta, dupa cum chiar ea a marturisit.

Andreea Balan a declarat ca si-ar dori foarte mult un copil, dar nu se grabeste, oricand va veni pe lume va fi o binecuvantare pentru ea. Totusi, sustine ea, lucreaza deja la acest capitol.

"Da, imi doresc un copil si chiar lucrez la el. Dar cand o vrea Dumnezeu. Nu mi-as dori in niciun caz ca el sau ea sa fie vedeta din copilarie, asa cum am fost eu. Mi-as dori sa-si traisaca adolescenta, copilaria, nu sa fie celebru de la 12 ani, asa cum am fost eu. Cred ca varsta de 20 de ani este cea mai potrivita pentru asta", a declarat Andreea Balan

Andreea are o relatie cu actorul George Burcea. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al cantaretei. Desi o vreme a preferat sa vorbeasca doar despre proiectele profesionale pe care le are, fara sa isi faca reclama prin asocierea cu Andreea Balan, el a dat totusi din casa, recent, intr-un interviu pentru revista "Bula de ras".

"Da, suntem impreuna insa preferam sa avem o relatie discreta. Cred ca fiecare om are voie sa iubeasca pe cine vrea. Tot ce pot sa spun este ca suntem foarte fericiti", a precizat el.loading...

Adauga un comentariu